300...

...Inlägget på min blogg:D

här är lite dagens outfit bilder:
(jeans:Gina, halsduk: Gina, Skjorta: H&M, Klocka: T. Hilfigher, Jacka: H&M, Skor:Din sko




Idag har jag äntligen fått nya Kicks tidningen, skall läsa igenom den ikväll innan jag somnar:DD + att jag fick med två saftiga kicks -20% erbjudande!




Gonattt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 8)

Har gott ut på skola från 8.15-17.20. Skoldagen var alltså himla lång men endå hellt okej, vi ordnade med elevkåren en "Låtsas riksdags-val" för under 18 åringar.

Vi fick reda på resultaten från en uppsatstävling, mina vänner Jonna och Caroline plaserade sig väldigt bra. Caroline kom trea och fick som pris 50€ medan jonna kammade hem första plats och vann en 12 dagars resa till New York tillsammans med organisationen som ordnade tävlingen! Mega grattis åt dem båda:)))

Efter skolan blev det gymnastiktränings ledande för min del, och nu sitter jag här hemma och dricker té och försöker att hålla mig frisk till helgen, så att jag orkar med allt program som jag har i helgen + så att jag kan träffa Miika 8)



(uppsatstävlingens 3 bästa placeringar)


(Skolanungdomar deltar i valet av riksdagsledare)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Outfit!

Onsdagens skoloutfit bestod av ett par boyfriend jeans (min storabrorsgamla byxor!) Vitblus: H&M, cardigans: Zara, halsduk: H&M, Bälte: Pieces, Klocka: Tommy Hilfigher.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Essä

Godmorgon godmorgon=)
Fyyy, uch blää skall snart fortsätta på sin modersmåls textbaserade essä, håller på att skriva nån artikel om rökning etc. skulle inte riktigt orka tänka så mycket så här tidigt på torsdags morgonen!
Efter skolan blir de att sitta längre i skolan skall fortsätta kolla nån förintelsefilm med historia gruppen/ polen resenärerna, och efetr det blir de att leda gymnastikträningen:)

Väntar ivrigt på och är lite rädd för hälsokunskap vitsorden, månne jag nu vara godkänd enns:S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tankar kring...

...livet. Vet inte hur men på något sätt blev jag tittande/läsande mina gamla blogginlägg från fjolåret då jag startade bloggen. Tyckte det var lite kul att läsa om hur jag var, betedde mig och såg ut då thihi, kan inte göra mycket mera än fnissa:)) Sitter här och funderar om livet och jag kan inte konstatera annat än att livet inte alltid går som man planerat... Kan inte säga mycket mera än att för ett år sedan skulle jag aldrig tänkt mig att mitt liv skulle vara så som det är nu, och för många år sedan skulle jag aldrig trott att jag skulle vara med om allt det som jag har upplevt!

Sitter här och njuter av mitt liv, och även om jag ser framemot framtiden så skulle jag nog behöva påminna mig själv att inte ha för bråttomt frammot, utan njuta av livet och de underbara tider jag lever just nu. Jaa för er som inte kunde läsa mellan raderna så lever jag en av de bästa tiderna i mitt liv just nu, jag säger inte att jag har ett perfect liv jag har nog motgångar mer än ofta, men jag är trots allt lycklig och dessa negativa saker i livet får mig att bara att sätta mera värde på allt de härliga i livet<3

Lite låtar! Gillar party-fiilisen i första låten, och den fina finska texten i andra :D



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Musik

Här är lite flera låtar som vi kommer att spela under vår musikframträdande i skolan! Älskar den här första låten Fix you tycker den är underbar, men den andra låten är också super bra. Perfekt text alltså:D





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

onsdag 8)

Dagen som gott har bestott av skolan, café x2, jobbmöte med arbetskompisarna och friidrottssträning som mest bestod av kaos eftersom de ordnar mässa i hallen under helgen och de höll på att roada saker dit redan idag:/
Nu skall jag läsa bloggar, fixa läxor, äta och duscha och sen krypa i säng!


(café gång 1, firade med kaffe+bakelse tillsammans med alina &caroline, den här dagen skulle firas ordentligt!)
(Caros bild av mig)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Historia

Har historia kurs i skolan just nu, kursen handlar om nazityskland och koncentrationslägren. Så otroligt obehagligt, sitter nästan och gråter mig igenom lektionerna :'/ Fattar inte hur jag skall klara av att åka till Auchwitz i maj med historiagruppen:) Tror det kommer bli en otrolig resa!!!


Nu är det dags för musiklektion med caroline:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nelly

Borde göra nånting annat än sitta på nelly.com och titta på vårfestklänningar och skor, skulle mera, mera, mera, super mycket mera än gärna klicka hem dessa skor just nu. Precis sådanna här skor som jag har drömt om nu i flera månader, och sökt efter i helsingfors i helgen men nej nej, men här finns de på nelly. Tyvärr räcker inte min sparbudjet till just nu för nå skor, höhhh får vänta till lite senare i vår! Men jag tycker ni kära bloggläsare skall klicka hem dessa skor! De är hellt underbara<3

Wildflower By Kenza (111,50€)

Nelly shoes (46,95€)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

29032011

En vårig (kall) tisdag som jag spenderade i skolan, och i jobbet! Nu sitter jag och försöker fixa en massa "pappersjobb" som jag borde ha fixat för länge sedan. Blir nog ingen träning idag hinner inte, då jag har fått fixat allt skall jag unna mig själv lite nagelspa och tv-tittande. Blir en slapp, chill tisdagskväll...skönt skönt:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping:)

Här är de som jag shoppade i helsingfors ihelgen!
Vitlinne + Bh/undertopp från monki, kommer bli perfekt till sommaren:))
Blå linne från H&M och ett par hellt underbara skor från H&M för 29.95€


Den här diktsamlingen läser jag just nu i modersmålskursen i skolan, och imorron skall jag läsa en dikt från samlingen högt i klassen:)



Nu är jag trött så nu går jag och lägger mig, gonatt 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gym+ kakao:)

Sitter i mitt rum med en stor, varm kopp kakao i handen har just kommit hem från gymmet:) Sitter och läser e-post angående sommarens gymnastikläger som jag är med och planera spännande spännande...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VÅR! :D

Halllo...
Har varit sjukt trött hela dagen idag, har haft skola från 9.30-15.45. Kom hem från Miikas klockan 2 inatt först allt för sent med tanke på att jag skulle orka upp till skolan imorse. Efter skolan idag blev det jobb. Var hellt underbart att komma ut från skolan efter en fullspeckad skoldag och se att solen sken(Y) Var lite extra tid i jobb, eller meret så var jag inte extra länge eftersom vi har ganska flex tider då man har stängt cafét för dagen skall man ännu städa undan och sen får man åka hem för dagen, tyckte det var så råddigt/smutsigt idag i cafét så jag måste städa lite bättre! Hade riktigt vårkänsla, då solen lös in genom café fönstren:D Så jag bestemde att jag går hem istället för att åka snålskjuts med morsan! hellt underbart att gå hem med solglasögonen på, och se att snön smältar<3
Nu har jag beslutsamhetsångest vet inte om jag skall sticka till gymmet eller ut på en lenkki runda i det här underbara vårvädret? Men kankse de får bli att jag promenerar till och från gymmet så får jag vara ute lite!  


Dagens outfit bestod av: Vit linne: Monki, Kavaj: H&M, Byxor: Gina, Skor: Sko punkten, Klocka: Kapphal, Amband: Pandora, Leopard halsduk: H&M (kostar endast 2,95€ Inhandlade min förra sommaren men de finns vid h&m nu igen så passa på att köpa en du också!)

Passade på att fota lite i jobbet av lite godsaker då jag endå hade kameran med mig!:)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gymma!

Nu sticker jag till gymmet@Fitness club:D Och sen skall jag tillbringa söndagen med att chilla med Miika, som jag inte har sätt på länge :))))

Ha en skön söndag alla puss hejj! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gymma!

Nu sticker jag till gymmet@Fitness club:D Och sen skall jag tillbringa söndagen med att chilla med Miika, som jag inte har sätt på länge :))))

Ha en skön söndag alla puss hejj! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helsingfors!

Hemma efter en otroligt rolig resa!
Startade 500km tågresan ner till huvudstaden på fredagseftermiddagen, efter många timmar anlände vi äntligen till Böle tågstation där en tjejj mötte upp oss för att visa oss vägen till restaurangen där resten av folket som vi skulle spendera helgen med befann sig. Efter en god middag, som i mitt fall bestod av en saftig pepparbiff (mums), och en trevlig pratstund både med nya och gamla vänner begav vi oss ut i det kyliga huvudstadsvädret. Då var det dags för lite program som bestod av "Amecing race", uppdelade i lagar satte vi igång med att rusa runt i storstaden letandes och i hopp om att försöka klara av alla uppgifter, för att stå på mållinjen först. Tyvärr så blev de inte riktigt så mitt lag förlorade:/
Kvällen/natten spenderades i hotellrummen, med att ha lite ungdomssnack.
På lördag var de då dags för självaste grejjen, de vill säga utbildnings- och utkomstseminariet, vi hade en väldigt trevlig man som föreläste om ekonomin, och senare under dagen blevn det livliga diskussioner inom gruppen. Hela seminariet ordnades av FSS dvs. Finlands svenska skolungdomsförbund.
Under eftermiddagen innan vi åkte hem med tåg igen, passade vi på att åka in till centrum för att shoppa, visar senare vad jag kom hem med... Måste nog säga att jag är väldigt avundsjuk på Jonnas nya Louis Vuitton väska:D
Har ialla fall haft en super bra resa tillsammans med Jonna, Alina och Caroline <3
Och det var väldigt roligt att slippa bort ett tag från jakobstad och skolan och allt, nu är batterierna fullladdade igen, och nu håller det på att bli vår! 8D



(Tågresan ner till H:fors gick ut på att vi käkade chukladpudding)

(Och Caroline ft. Alina bjöd på "Robotsång" -We are the robots, the robots are we! Hahah)


(Fina flickor i huvudstaden)



(Lunch på lördagen mums kycklingpasta)




(och på vägen hem var det Alinas tur igen att vara lustig, till sin hjälp tog hon hennes godis-löständer;))


Nu säger jag gonattt och kryper i säng ! :))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studentskrivning!

Har just bullshitta mig igenom hela student provet men va kan man, nu är de ialla fall över och nästa gång ja skriver är först på hösten. Nu tar jag helg och sätter mig på tåget mot huvudstaden med mina vänner, jonna, alina och caroline!:D ha en skön helg alla <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Textkompetens!

Textkompetens - CHECK!
Då var de över för dagen! Nu har jag bara matematikförhör kvar + en massa lektioner. Efter skolan blir de akrobatikträning och sen gymnastikträning, sen måste jag fixa tågbiljetter och handla allt vad jag skall ha med mig till studentskrivningen på fredag gaaah studentskrivning imorron har inte riktigt fatta de innan nu:O Men de blir nog bara en övning inför höstens skrivning!


Hejj hejjj!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

23032011

Hallo hallo, har haft en lång skoldag. Och nu blir de att käka något och sen plugga ett tag innan jag sticker och leda friidrottsträningen!
ha det gött ;)

Längtar till fredags eftermiddagen, då jag sitter i tåget me chicksen på väg till helsingfors!:D

Jacka: Sisters point, mössa+ halsduk: Lindex, Handskar: Gina



(Nu sätter jag igång och plugga!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Musik <3

Dessa två låtar sjunger vi i skolan just nu på musiklektionerna, gillar de båda! fireflies gillar jag för den får mig att tänka på sommaren och drömma mig bort till solen och värmen <3 och den andra gillar jag på grund av den fina texten, och dess speciella stil och rytm:D






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ångest & stress

Stress stress stress mitt liv grundar sig på stress de gör de nu och de har det alltid gjort också! Men stress blandat med ångest är inte roligt:/

Studentskrivningar på fredag, fortfarande mycke kvar ogenomgott, tågbiljetter som skall fixas åt mig och tjejjerna eftersom vi sticker till huvudstaden ihelg på en liten resa (kommer bli superbra!:D) Hundra miljonertals mattematikuppgifter ogjorda som har lämnat från att jag missade skolan i förra vecka blääää för det + att saken blir inte precis bättre av att ha en kass vikarie då vår lärare är sjukledig gaaah-.-

Har dessutom hamnat att leva utan telefonladdare + platttång de senaste dagarna, tror jag har glömt dem i tammerfors, inte roligt min telefon slår av vilken sekund som hellst :'(

Yeppp som ni ser lever jag ett liv på rosor just nu hmm eller så inte, men som tur har jag haft några bättre stunder idag också som har gjort att jag har glömt all stress och ångest för en sekund, mitt liv har blivit bra idag av det att jag har fikat med Alina & Caroline + gymmat med C. Fått ett glatt tack textmeddelande av en glad och stolt chef över min jobbinsats igår kväll(Y) Och ikväll får jag ännu träffa Miika :D Sånt gillar man med livet vänner, fika och att få träna!:D

Här är lite bilder som borde ha kommit på min blogg under de senaste dagarna!
Ha det super bra mina bloggläsare:D


Så här sjuk så jag ut då jag tillbringade kvällen med hårfärg i håret, kankse ammoniaken var lite för stark hehe;)


Måndagens outfit: Blus: Vila, Byxor: Gina, Skor: Skopunkten






Dagens outfit: Vårjacka av märket Didriksons, jeansskjorta: J&C, Jeans: MicMac, Halsduk: Seppälä, Bälte: pieces, Klocka: från Thailand




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

La la la la la

Är på lite bättre humör idag, sitter i skolan med Caroline. Och nu kickar jag igång första lektionen för idag! Dagen kommer bestå av bl.a förhör i mattematik (har inte pluggat nå:/) och en lång skoldag + 5 timmars arbetsdag:DD Seeee ya ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Det gillar jag!
Dagens program:

  1. Sova länge (Check)
  2. Städa mitt rum
  3. Plugga till hälsa
  4. Plugga till morgondagens mattetent
  5. Gymma med flickorna
  6. Färga håret
  7. Tänker unna mig en chillkväll framför tv efter att jag har klarat söndagen! Då är det bara att sätta igång om jag vill hinna med allt hejj hejj;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:'(

Hade just skrivat ett långt och bra blogg inlägg med hela min datorn jaa hela min dator hatar jag den funkar aldrig som den borde, hela inlägget försvannnnnnnnn......

De är ju inte ert fel, men ni får lida endå eftersom jag inte orkar skriva om inlägget så jag  fixar bara punkter om vad jag hade skrivit om, lite flummm flummmmm men vad kan man:)

  • Tränat friidrottare imorse (Y) (nice start på dagen!)
  • Spenderat dagen på gymnastikmöten (hellt okejjjj, men tungt)
  • Handlat med mor, käkat pizza med henne, konstig känsla här hemma eftersom min syster är borta på läger och ja jag och morsan inte är varann så close!
  • Hemma kväll idag, spenderades med One tree hill
  • Led vintern, allmänt trött och hängig och längar och vill ha sommar och bättre tider!
Konstaterat under kvällen att jag saknar två saker i mitt liv just nu våren och en kille, och frågar därför ni om ni vet var man kan få tag på såna saker? HÖHÖ;)


Väldigt deprimerande inlägg förlåt så himla mycket sådan dag idag, nu några avsnitt serie till och sen gonattt! Nya tag imorron igen, tack för att ni finns bloggläsare <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vaaassssaaaaaaaa!

Sitter och bloggar och läser bloggar vid syster så länge mamma och syster yster byter senaste (ointressanta) skvallen! väntar att de skall byta till något intressant samtals ämne men nej nej, hmm kanske jag skall gå och billig shoppa lite i systers skåp så länge hon inte märker nå hehehe;)

Väntar bara på att jag skall slippa hem till jeppis igen så jag slipper ut och köra med girlsen nu då jonna har fått körkort!:D Hoppas jonna har nå bra musik i bilen så vi inte behöver lyssna på dansband hela kvällen nog att dansband är ganska bra ibland hehe:P

Den här låten skullle jag kunna lysnna på ikväll 8)


Medan den här låten har vi lyssnat på för då jag och jonna var unga och dumma och satt på med killar på helgerna ;) Tyvärr så hittade jag inte låten som jag sökte efter den heter typ "Tidningen" eller något sånt, skicka länk om ni hittar den puss hejj:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Of to Vasa

Sticker med mamma på en liten roadtrip till syrrans i Vasa, skall och skjutsa lillasyrran till vasa och vörå hon skall på ett friidrotsläger hela helgen:) skönt att slippa henne ett litet tag höhö;P

Ikväll blir de en kväll med mina brudar, ser verkligen fram emot de efter att jag har varit sjuk så länge+ att jag missade hela förra helgen!:D

Hörs senare 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Studentskrivning

Studentskrivningen närmar sig för min del, även om jag går endast andra året i gymnasiet. Skriver studenten i hälsa redan nu i vår, nästa veckas fredag 25 mars-.- Mest som en övning men nog vill man ju endå prestera bra!
Har idag i alla fall kravlat mig igenom hela första boken, duktig jag. Belönade mig sen med att få se tre avsnitt One tree hill:D Nu har jag bara 3 böcker kvar att läsa på en vecka:7 Jag vet nog att jag klarar det men jag är mera nervös för att det inte skall räcka med att jag pluggar igenom böckerna, hälsokunskap är så mycket mer än de speciellt då det gäller studenskrivningarna 8)





Så här har jag sätt ut i princip hela dagen, suttit med pyjamas i sängen med näsan i boken! Ganska skönt faktist ser fram emot nästa års läsledighet (Y)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Räkningar och e-post

Har betalat elevkårsräkningar, och skickat en massa e-post. Nu skall jag ta en lång och skön dusch och sen skall jag sätta igång med pluggandet (om jag orkar!)

Ha de bra :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helgen i Tampere

Spenderade en rolig helg i tamerfors med sina friidrottare, helgen som var bra avslutades med feber och huvudvärk-.-
Hade nog kameran med men han först fota i bussen på väg hem, så joo en väldigt stressig helg hade jag. En stor tävling med över 1000 friidrotts deltagare under 15 år. Vår förening kammade hem 2 medaljer en guld och en brons, en väldigt duktig kille tog hem båda medaljerna! Men vi hade också en massa andra fina resultat placeringar och nya personliga rekord:D


Dessa två tjejjer (Ellen & Mia) spenderade jag min bussresa med, den tid då jag inte sov alltså. De var inte så riktigt på g att bli fotade!




Min syster och hennes vänner, hade ljud decibell på 10000 säkert hela resan -.- men det är väll så det skall vara då man är borta hem ifrån utan mamma!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Friskulis :D

Känner mig så jävla pigg skulle kunna fara på en lenkki runda nu, men kanske jag skall stå över endå höhö:p

Inget feber inget huvudvärk, endast lite ont i halsen men de fixar man med Finrexin och halstabletter! Stannade trots allt hemma från skolan ännu idag, men imorron blir det nog skolan:D saknar min chicks<3

Skall försöka plugga idag, har missat ganska mycket då jag har bara varit hemma och sovit -.- Och igår då jag skulle plugga så tittade jag på 6 avsnitt One three hill istället och lackade mina naglar:)) försökte plugga lite på kvällen men somnade då jag hade kommit igenom hela tre sidor i boken, var inte riktigt intresserad av att läsa om sjukdomar just då ^^

Det här var enda jag åstadkom under dagen, väldigt aktiv jag var under dagen 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En lite bättre dag

Vaknade imorse utan huvudvärk (Y) och min första tanke var yess frisk idag och skolan imorron, provade feber och termometern visade 38,2, dit rök den tanken-.- Nåjaa är i alla fall på bättrings väg. Känner mig mycket piggare idag så, skall försöka lite senare på dagen plugga lite ifall jag orkar och klarar av det men nu tänker jag titta lite på One three hill, började se serien igår kväll. Borde meret sova och vila, men eftersom jag har sovit typ 45 timmar under de senaste 48 timmarna så kan jag inte sova nå mer just nu förstunden:))

Hoppas ni har en bra dag puss puss<3

Ps. Hoppas ni förstår att jag varken orkar eller har så mycket att blogga om eftersom jag ligger i sängen mesta dels av dagarna 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjuk :S

Är idag inne på min fjärde dag med huvudvärken, hög feber och hellt slut i hela kroppen! Enligt läkaren kan de hålla i sig i över en vecka-.- Inte har jag för fan tid att vara sjuk nu, jag borde träna, jobba och plugga på hälsa gaaaah:/

Tror jag kryper tillbaka ner i sängen nu är så jävla trött...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-.-

38-39 graders feber och jag är inne på min tredje dag med en hemsk huvudvärk. Har varit till sjukhuset idag och kollat om jag har bihållsinflamation, och efter ett sjukintyg till jobbet skulle meret jobba idag och imorron så. Visade sig att jag har bara ett influensavirus, såjag får käka 3-4 burana + 3 panadol om dagen -.-

Nu skall jag titta på film med syster, blev en sån där ligga i sängen dag idag, har typ sovit hela dagen. Brättar lite senare om min helg!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder:)

Här är lite bilder från i tisdags, en nästan uppbränd fastlagsbrasa och Miikas söta hundar :D











(Och Niina tycker säkert att jag borde säga att det är hennes hundar hehe, fast de e de ju nog meret så ;P)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tampere

Hejsan han inte lägga in nå outfits bilder igår kväll, slockande då jag tittade på tv så:)
Idag har jag varit efter mitt pass, och sen var jag och caroline istan en liten stund inhandlade freddis present och sånt. Har snabb packat nu och misstänker att jag har glömt en hel del vad jag borde ha med mig ihelg!

Tyvärr så har jag då knappst tillgång till nätet under helgen så det blir ju inte så många blogginlägg nu då, men jag hoppas ni alla bloggläsare får en trevlig helg de kommer jag åtminstone ha i Tampere med friidrotts gänget:D

Kramar <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 10.3

Heejsan, har haft en bra men lång dag i skolan. Har tränat gymnastik flickor som märkte att jag var trött, så de gjorde allt för att irritera mig-.- höhh, men de var nog hellt roligt endå att träna dem, har inte sätt tjejjerna på flera veckor:)

Nu blir de läxläsning och senare ikväll skall jag försöka hinna lägga upp nå bilder på senaste dagars outfits, ha det bra tills dess:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shohohoh :D

Han inte blogga nå mera på kvällen, upptagen med läxorna. Men nu skall jag berätta hur glad jag är för att caroline hade lyckats boka våra biljetter till spanien! Så 10-17 august ligger jag på beachen i torreviejja med mina brudar, alltså kommer bli så otroligt häftigt dehär, jag som aldrig tidigare har varit till södern gaaahhhh så skönt och så roligt :DDDDD

Men nu modersmåls lektion -.-

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

9 mars

Har just varit och dragit fridrotts träning åt sina friidrottsbarn, hård träning inför helgens stora tävling i Tammerfors.

Jag kan int beskriva hur stolt jag är över min syster just nu, hon har haft jätte problem med hennes häck löpning, eftersom hon har flyttat upp en åldersklass nu i vinter och hamnar att tävla med högre häckar. I helg skall hon delta både fristående och i stafett i häck, och de senaste 1½ veckan har jag haft hård träning åt henne trots att jag meret inte tränar henne för hon är i en äldre åldersklass. Problemet har inte varit det att hon har rivit häckarna utan det att hon inte har vågat enns försöka hoppa över dem. Men idag så bara flög hon över dem, that´s my sis! :D Nu ser jag fram emot att få stå och hejja på henne i helg i Tampere;P



Jepp hela helgen kommer alltså tillbringas i tammerfors,som tränare för sina friidrottsbarn och som personal trainer för syster hehe:P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredrika 18 :))

Freddi fyller 18 idag stort grattis åt henne! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gaaah

Är så himla trött just nu, vet inte varför -.-
Har haft tvålektioner i skolan idag, chillade igenom dagen med filmtittande under historialektionen och sedan hade jag en lame musik lektion... Har också haft provutgivning idag och fått ut geografi provet, gick allt annat än bra.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att mina flickor skall sluta för dagen, så att vi kan chilla på café i några timmar, underbart :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

8 mars :D

Kvinnodagen, fastlagstisdag och min syters födelsedag. Har firat lillasyter då hon fyller 12 år idag, kan inte fatta att hon är så stor redan! <3



Har sålt massor av fastlagsbullar(semlor) idag i jobbet, vid café Nemo. Semlorna räckte inte till!:O

Har haft en jobbig dag i skolan med riktigt hemska lektioner, en sån där dag då allt går åt pipsvängen:/

Har också funderat mycke på min blogg, och här under våren kommer jag antagligen fixa en nyblogg åt mig, eftersom jag så otroligt mycket vill byta namn på bloggen och annars också piffa till den:D

Dagen som började otroligt dåligt slutade med att kvällen spenderades vid fastlagsbrasan och skrindskobanan med Miika, och senare har jag hälsat på vid Miikas och träffat deras söta hundar (observera att jag hatar ("är rädd för") hundar!) Och efter det fick jag ännu ett trevligt samtal av Alina. En dålig dag avslutades perfect! ;)

Nu säger jag gonatt !


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hohejj!

Ibland undarr jag nog var ifrån jag ( och mina syskon) har kommit ifrån, min morsa har ju serriöst en IQ på minus sidan hahah neemen nu va jag nog elak. Men jag blir så stressad då hon fattar noll av nå uppgifter hon skulle fixa nu då hon studerar igen. Hon litar int enns på att jag vet vad ett referat är, jag går i gymnasium jag skriver ju referat dagligen (nästan hehe!)

Nåjjjaaaaa... har haft en tuff dag med ny läseordning och sen ennu jobb efetråt ho hejj, tror jag skall krypa ner i sängen och kolla på tv, kommer antagligen slumra till efter 5 minuter, är expert på att somna fort och lite var som helst thihih 8)

Gonattt:)))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Drömmar

Drömde här i veckan att jag hade glömt att kolla min nya läseordning än dag och då jag skulle kolla i skolan under en rast så bråkade alla skolans datorer med mitt konto så jag inte slapp och kolla det, just nu sitter jag och försöker slippa in på mitt skolkonto och för att kolla när jag börjar imorron ch för att printa ut nya läseordningen. Men nejj nejj de går inte att komma in på sidan! Ibland är livet så just typist bara -.-

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mormors

Har tillbringat dagen i grannstaden vid mormors har allmänt lyssnat på skvaller då mormor, mamma och moster har pratat om folk i byarna där omkring. Är sjuk men försökte med allmakt hålla mig vaken i soffan, trots att jag sov båda bilvägarna. Orsaken till att jag höll mig vaken var det att mormor sa då jag steg innan för dörren jamen Sandra är ju också med, Ja men jag sa nog åt benita (mostern min) att kanske sandra endå kommer med men no sover hon ju endå alltid då hon e här, så int e de ju nå skillnad om hon sover här eller där hemma! -.-" va sko de där betyda nu då höhhh!:/ Gamla människor kan vara så bedömmande, och mamma va smart och berättade åt henne att jag had vari ute hela natten till halv 6, blev kanske int precis bättre av det haha

Har i alla fall sovit två timmar här hemma jyst, och nu skall jag dricka en stor kopp finrexin och hoppas jag blir friskare tills imorron skall till skolan + jobba imorron så!:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

Mår bättre än vad jag trodde jag skulle må just nu, kom hem imorse klockan halv 6!
Festade vid en Jonas, som jag inte känner men han hade fest tillsammans med Ochi eftersom de båda fyllde år. Blev en hel del dricka, mycke snack med folk och lite gräl. skjytsade med Miika folk till krogen efter förfesten, och tillbringade resten av kvällen i Miikas bil, och vid Donkken med Alina, Caroline och Miika hade en uber trevlig kväll!:D Och eftersom Alina alltid kommer med så sköna citat då hon har druckit måste jag igen bjuda på ett citat ala Alina "sanks mä mennä pissamaan tuonne" (med lite fel finska)- "får jag fara och pissa dit" och så pekar hon på glassautomaten men menar personal wcn bakom väggen! ni kan ju tänka er att jag och caro skrattde åt henne!!!!

Skall försöka få i sig lite mat nu, och sen skall vi till mommos i kokkola :))

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Fiiilis:D

Nu ska de festas med 110 % och fiilis på topp, skall på fest och fira Ochi som fyller 18 :D Inväntar sina brudar hit just nu och sen sticker jag och brudarna och Miika till festen:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

UNDERBART väder<3<3<3

Solen skiner (de blåser kallt)  men det är hellt underbar väder där ute, njöt på stort av att gå till och från stan, med vårkläder och solbrillor <3  Snälllllllla de får inte bli vinter igen, snälla låt de vara så här underbart väder. Jag är på så otroligt bra humör!:D

Syster och Björn stack just tillbaka till vasa, de hade bråttomt för de skulle ut och festa ikväll, syrran tog som vanligt en shopping runda via min garderob, sällan höhö;D Snart kommer Miika hit också :D Borde nog så småningom börja ställa mig inför kvällen men lite svårt då man inte vet när man skall sticka och festa, men fest lär de nog bli ikväll! HÄRLIGT, börjar vara ett tag sedan så :D


Hoppas ni alla får en härlig vår lördag :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 5 mars

Och jag kan inte beskriva känslan över att det är lördag, så himla skönt!
Har ont i halsen :/...
men jag märkte att jag var ledig från att dra friidrottsträning idag:O (skönt)
Har hunnit baka en kladdkaka imorse, skall städa snabbt mitt rum, duscha, äta och sen sticker jag till stan med jonna och caroline för att inhandla lite dricka tills ikväll. På eftermiddagen kommer storasyster och Björn hit för att fira min lillasyster som fyller hela 12 år på tisdag!:D

Idag kommer Alina äntligen hem från Ylläs, en lång vecka utan henne :')
Och så hoppas jag på att det blir en rolig kväll ikväll :D

Hörs mera senare hejj hejj 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 8: Vilka är mina målsättningar en månad framåt, och varför?

Jag vill bli frisk så jag kan träna igen, jag vill hinna jobba mycket så jag får pengar och så vill jag hinna plugga till studentskrivningarna:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 7: En bild på någon eller något som har det största inflytandet på mig.

Orkar inte söka fram nå bild, men någon som har det största inflytandet på mig är nog mina två äldre syskon Heidi & Robin, även om inte de kanske vet de så lyssnar jag nog alltid på deras syn på allting. Och försöker leva på så sätt att de skulle vara stolta över mig!

De bästa minnen från min barndom har jag nog från stunder tillsammans med dem, och jag tror aldrig jag skulle ha klarat min barndomstid utan dem två <3 Även om jag har alltid fått vara den lilla flicka som de alltid bråkar med höhh :')

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

Igen är det fredag, känns som om dagarna bara rusar förbi. Har idag fixat pass åt mig, varit på en snabb kaffe med jonna och jobbat i några timmar. Gårdagen tillbringades i Vasa, kom hem med ett par nya jeans, trots att jag är på shoppingförbud :/ gaaah går int så bra med det här sparande! Var också till syrrans husbygge å titta och shitt va de har kommit långt igen snart får de ju flytta in, är så otroligt glad för deras skull:D

Ikväll skall jag kanske sticka till Jonnas, bara jag fixar nå skjuts åt mig tänker inte gå dessa 6-7 km:) Även om lite motion skulle sitta fint (Y)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 6: Vilken är min favoritsuperhjälte, och varför?

Jaa ärligt talat så har jag ingen favorit superhjälte, varför inte joo därför att jag hatar överdrivna saker. Tycker inte om att se på filmer som typ avatar serier som Heroes o dylikt! fyyy blää ych inte alls i min stil:)

Idag har jag äntligen avslutat mitt lilla-stora städ projekt, alla lådor allting i mitt rum är fixat i ordning nice nice...
Efter att jag hade färdigt städat gick jag och lillasyster in till staden för att leta efter nya byxor åt henne, tyvärr hittade vi inga men vi skall ju till Vasa imorron och hälsa på de andra syskonen i familjen så vi kan ju leta efter nå där åt henne. Njöt i alla fall idag av att få tillbringa tid med Jasmin, fikade på café med henne och så njöt vi av att de är äntligen vår då snön har börja smälta, och jag har plockat fram lederjackan för i vår (Y):DD

Kvällen spenderades i tellushallen, övade häck med Jasmin!:))

Skall tillbringa kvällen med några avsnitt friends och mammas jordgubbsmuffinsar nammmmmm 8D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Step up 3

Fattar inte att jag har kollat step up 3an först ikväll. Då den kom på bio i somras ville jag så se den med det samma, men har kollat den ikväll först med lillasyster, ska kommentera den kort bara att den var bra men att jag hade nog förväntat mig att den skulle vara bättre blev nog lite besviken:)




Där emot så stor gillar jag hennes "jacka" :D Skulle mer än gärna äga en sådan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobb + Shopping

Har idag jobbat igen på cafét, min syster tyckte jag skulle komma med och kolla in nå byxor som hon hade satt undan, för att sedan köpa. De hade inte hennes nummer av byxorna, men jag fick stå och hitta på en massa strunt om att de var för små eller för stor, eftersom hon fyller nästa vecka och jag har redan köpt precis dessa byxor åt henne men i rätt storlek! Jag längtar redan tills nästa vecka då hon öppnar paketet och får se hennes nya, favorit byxor :D

Har också varit med min bror istan på kaffe, köpt födelsedagspresenter åt syster och fixat passfoto åt min bror:))

Har också varit och lämnat in 7 böcker till biblioteket som var 32 dagar försenade fick betala 14 € shohohohohohoh sånt gillar jag alltså:/

// Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 5: En bild på ett ställe jag besökt.

En bild på ett ställe jag har besökt, hmmmm jaa jag har inte besökt så många ställen. Men ett ställe som jag tycker är jätte vackert så är Lappland och Ylläs spenderade en vecka där på hösten då jag gick på 5an, lägerskola med klassen. Har otroligt många fina minnen från resan, och skulle gärna åka tillbaka dit, dessutom så är Alina där just nu och spenderar sportlovsveckan där med hennes familj, AVUNDSJUK? jajja, de kan ni skriva upp!!!








Dag 1: En nytagen bild av mig och 15 intressanta fakta om mig.
Dag 2: Meningen bakom mitt bloggnamn.
Dag 3: En bild på mig och mina vänner.
Dag 4: En vana jag önskar jag inte hade.
Dag 5: En bild på ett ställe jag besökt.
Dag 6: Vilken är min favoritsuperhjälte, och varför?
Dag 7: En bild på någon eller något som har det största inflytandet på mig.
Dag 8: Vilka är mina målsättningar en månad framåt, och varför?
Dag 9: Något jag är stolt över, som hänt under dom senaste dagarna?
Dag 10: Låtar jag lyssnar på när jag är; Glad, Ledsen, Uttråkad, Uppspelt och Arg.
Dag 11: En till bild på mig och mina vänner.
Dag 12: Varför började jag blogga?
Dag 13: En bild på mitt rum.
Dag 14: En bild på mig och min familj.
Dag 15: Dom första 10 låtarna som kommer upp på min Spotify när den är inställd på Shuffle.
Dag 16: En till bild på mig.
Dag 17: Någon jag skulle vilja byta liv med under en dag, och varför?
Dag 18: Mina planer, drömmar och mål i livet.
Dag 19: Smeknamn jag har och har haft, och varför.
Dag 20: Någon jag kan se en framtid med, i giftermål eller förhållande

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()