this is my now

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

31 maj

Har försökt reda upp sitt liv, och har därför ringt upp stora syster och stört henne. Har nu sist och slutligen bestämt sig för att skriva engelska på hösten endå, allt vad jag har planerat för 1½ år sen har ändrats så jävla mycke, så ja vet inte längre vad jag skall tro och tänka om allt. Men jag konstaterade bara just att allting annat har nog ändrat också på dessa år så va fan varför kan jag inte ändra på allt det vad jag har planerat ut åt mig också då det gäller studierna.  Har försökt läsa igenom mina matte papper från kursen men de går allt annat än bra mina tankar bara flyger omkring på gamla saker nya saker ja på mitt liv hellt enkelt och jag sitter här och vet inte vad jag skall ta mig till... Men nu årkar jag inte längre med skolan, jag behöver sommarlovet nu mer än nånsin, men de känns inte roligt att få sommarlov då mitt studieliv är allt annat än bra, vet inte om jag skall tillbringa den här kvällen längre till pluggandet eller bara dra tecket över huvudet och hoppas att morgondagen kommer snart så att jag kan glömma allt som har med tenter att göra då sista provet för våren är över!

Vad fan e de fö skillnad vad jag får för vitsord i den här kursen endå, jag vet att ingen annan bryr sig om vad det står för siffra på provet de e bara jag som bryr mig om det eftersom jag är så jävla tävlingsmänniska och vill va så jävla bra på allt...Även om jag inte borde och vill göra det så jämför jag mig ständigt med mig själv, mina syskon och mina kompisar och har så jävla höga krav på mig själv, så har det alltid varit och så kommer det också säkert alltid att vara... min mamma påpekar ständigt det åt mig, i vintras fick jag höra det av en lärare också och idag fick jag också höra det av  studiehandledaren som inte tyckte att jag skall jämföra mina studier med andra och speciellt inte med mina kompisar som eftersom jag hör till en jaa väldigt ovanligt bra/smart gäng  jaaaa.... typ.... vet inte hur jag skall förklara det men jooo, det stämmer ju nog!

Vet bara det att jag känner mig urusel just nu, allt går så som jag inte vill... Är en typ som alltid har höga målsättningar i livet och gör allt för att uppnå dessa. Är en typ som drömmer och planerar sitt liv färdigt långt på förhand, men just nu har jag inga målsättningar med min skolgång inte precis att jag sitter med en 10 i alla ämnen nej nej... men jaa har inget som jag kan göra längre mina betyg är så som de är och jag vet inte just nu vad jag skall göra med dem, låter säkert jätte fånigt och som att jag skulle vara världens mest pluggis. men grejjen är ju den att jag har klarat gymnasiet hittills genom att knappt nångong göra läxorna, enda vad jag gör är skriver uppsatser och tenter och dyker upp på lektionerna. och det är just det som jag stör mig på varför Sandra pluggar inte du? de e frågan jag borde ställa mig sälv! enligt studiehandledaren skulle jag ha kapacitet till mycket mer och joo de stämmer väll nog kanske, men jag är hellt enkelt för lat för att göra något åt saken! Jag känner mig bara som en så otroligt mega stort fråge tecken just nu, och jag skulle bara vilja sudda bort frågetecknet och setta dit ett utropstecken istället!

Jag börjar känna mig gammal, jag fyller 18, går ut nästsista året på gymnasiet, snart är jag abiturient jag sitter med blanketten om studentskrivningarna i handen och skall göra några av de viktigaste besluten i mitt liv som gäller min framtid, och jag vet inte vad jag skall ta mig till... paniken stiger, jag får ångest bara å grund av det att inget blir som jag har planerat... jag måste sluta planera allt för mycket. det är slut meddet nu jag måste börja leva mera en dag i taget... jag kan inte planera hur mitt liv ser ut om 25 år inget kommer endå bli så som jag har trott.. jag är så otroligt avundsjuk på de som lever livet just här och nu, och kan njuta av stunden det saknar jag just nu...  

HOPPAS JAG INTE HAR TRÅKAT UT ER MED MINA TANKAR, MÅSTE BARA FÅ UT DET UR HUVUDET! OCH VILL PÅPEKA ATT MIN BLOGG SKRIVER JAG INTE PÅ GRUND AV ER LÄSARE DET ÄR JÄTTE ROLIGT ATT NI LÄSER MIN BLOGG MEN JAG SKRIVER MIN BLOGG FÖR MIG SJÄLV FÖR ATT JAG SKALL FÅ "LÄTTA PÅ TRYCKET" I HUVUDET, SLÄPPA UT MINA TANKAR OCH SÅ ATT JAG KAN TITTA TILLBAKA OCH KOMMA IHÅG HUR MITT LIV SÅG UT JUST I DETTA STUND!

Tusen tack till alla människor omkring mig som får mig att känna mig värdefull, jag behöver er<3

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Ikväll

Har jag sovit en timme efter jobbet, är hellt slut har feber och är fortfarande jätte jätte förtjyld-.- Försöker med all makt bli frisk till helgen!!!

Nu har jag läst alla bloggar som jag brukar läsa, och blivit förvånad över att det har tydligen varit väldigt varmt idag (i sverige) men också här i Finland, ja jag har i alla fall inte märkt av det men jag har väll hellt enkelt inte spenderat dagen utomhus, nu skall jag skriva en historiaportfolie och börja plugga till matte tenten, lär bli en lång natt. Men jag tror jag kommer ge upp efter en halv timme som vanligt. Är inte så bra på det här med självdiciplin då det gäller studierna, borde jobba lite på det!

Hoppas ni har i alla fall fått njuta av detta underbara sommarväder som alla snackar om :D

Kramar //sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

konstig känsla

Har en riktigt konstig pirrig känsla innom mig just nu, och jo de är inte på grund av att jag fyller på torsdag. det är nånting annat nånting som jag ser framemeot, vet inte kanske livet ! ähh

Idag har jag i alla fall startat dagen med att sova länge till 10 typ, duschade, fixade mig klar och stack till skolan för att luncha och sen hade jag en matematiklektion efter skolan lämnade jag lite längre kvar i skolan, snackade med studiehandledaren om nästa års läseordning, skolgång, studentskrivningar och hellt enkelt min framtid... Trodde jag skulle bli klokare av att snacka med henne brukar vanligtvis bli det men inte denna gång, just nu är allt bara en enda stor röra inne i mitt huvud som inte vill komma ut -.-

Har idag jobbat 5 timmar på cafét, och dagens kommentar om det då JOO var ifrån har alla heta pojkar kommit? Brukar aldrig vara nå snygga pojkar i våran gubbcafé men idag så Wauw!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

<3

Älskar lugna dagar, vad har jag gjort idag då jo skolan, fikat, hämtat ut min pulsklocka som har varit på batteri byte. Hjälpt mamma att städa, fixat lite med nästa års läseordning, bara suttit och dagdrömt om sommaren, skvallrat med mina grannar och bara hellt enkelt inte stressat. NU skall jag fortsätta chilla ända tills jag sticker iväg för att leda friidrottsträningen ikväll puss hejj <3




(Hard rock café @ Krakow)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Idag:

  • Skall jag inte jobba (nina bytte skift med mig, så jag jobbar imorgon istället, tack Nina!)
  • Har jag skrivat finska prov i skolan utan att ha pluggat nå (Y)
  • Skall jag leda friidrotts träningar ikväll:))
  • Skall jag fika med kompisarna efter skolan
  • Slutar jag redan klockan... jaa nu i princip :DD
  • Dyker nästa års läseordningar upp på skolans webbsida
  • Har jag startat sista veckan i skolan för denna läsordning what a filing alltså!!!
  • Njuter jag av min sista måndag som 17 år gammal ( på torsdag har jag birthday yeee!^^)

Idag är det alltså en super bra dag, nu lunch på det då;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder

Har inte haft tid att kolla igenom mina bilder på datorn som jag har satt in under de senaste veckorna men nu så... Här är lite bilder från helsingfors idrottsresan och vad jag han shoppa under resan till H.fors:))


(picknick på fredagskvällen i H.fors med C&A<3)



(Shopping i Ideapark /Tammerfors)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Och accesoarer/skor


(dessa shoppade jag vid I am)


(Rea skor från : Pimkie)


(Kärleken från Zara)

(Mitt första par converse<3)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping i Belin & Krakow

Det här är vad jag hade med mig hem från Tyskland och Polen!


(bikini: H&M, Busters: Pimkie)


(jumpsuit: H&M, Linne: Pimkie)


(Jacka: New Yorker)




(Linne rosa och vita: Zara)


(Linne: Ann Christina)

(röda-jeans: Zara)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra sandra, bra -.-

Har lyckast ta jobb tills imorgon kväll, då jag redan var bokad till att leda fiidrotts träningarna! Jag är så duktig me datt vara för aktiv -.-

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Release me

Hallojsan, har varit ikväll och tittat på pirates of carribien 4 med syrran så himla bra var den! Efter det cyklade jag till min brorsas för att överäcka hans kamera som jag har lånat under resan!:D Nu sitter jag här och dricker bärs med brorsan och snart skall jag sticka till amandas för att tillbringa kvällen med girlsen <3



Men först long drink och speciall time med brorsan, bra musik på hög nivå då huset är tomt. Känns lite konstigt att sitta här i mitt barndoms hus och tänka på gamla tider, sorligt :')

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hemmmaa

Kan inte förklara hur himla skönt det är att vara hemma nu, har tillbringat gårkvällen, natten och morgonen i Purmo av alla ställen med ett roligt shack!:D Men det är så underbart att bara vara hemma inte behöva stressa runt hela världen som jag har gjort nu de senaste veckorna och månaderna...

På måndag så sätter jag igång med sista veckan i skolan för i vår! SKÖNT! I helg tänkte jag bara chilla, plugga ganska mycke och tillbringa tid med mina vänner och min syster. Först på programmet är det dags för Pirates på bio ikväll med lillasyrran ;D Oche fetr det skall vi ha myskväll med vännerna (Y)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jaa dit for de då

hade tänkt ta en chill hemma dag här idag efter att jag hade fikat med caroline efter skolan. Jag kom hem, mamma kom hem hon frågar -sandra kommer du med och handla? jag:- njaa int vet ja nu om jag skulle orka, mamma: -kom nu!... -jag okej då!

Jamen vist dit for hela 2 timmar man baa jo nemen kul-.-

Mee nu mat och sen iväg till purmo skogarna:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

faaan

Inte trodde jag att de skulle vara så där svår  engelska prov, jag trodde nog jag skulle klara mig med godkänd utan att plugga men de där e allt annat än godkänd, de värsta är ju de att jag får skriva om de först på hösten-.- nåja nu håller jag tummarna i en vecka och hoppas att det skulle räcka till en femma endå så jag skulle vara godkänd.

Idag är det i alla fall äntligen fredag och det skall firas med purmo (ironi) ne men vi skall till purmo på nå konfirmationsläger ledar planering. jag är så förtjyld så att jag typ int gör nå annat än snyter mig de vad mitt liv går ut på just nu! men imorron kväll blir det antagligen film kväll me flickorna på agendan står det "sunes sommar" ;DDD den här helgen blir i alla fall lugn eftersom nästa helg blir en hel del party party med skolavslutning och min sweet 18 höhö;D 

Nu luncha!:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Run

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

26 maj

En solig men blåsig dag i maj de just det vad det är idag. Efter skolan blev det café med jonna, tillman,Caroline och Alina:D

Efter det stack jag hem för att plugga engelska men joo här står jag nu och har fortrfarande inte satt igång med pluggandet hehe-.-

Skulle också sticka och kolla på alinas fotbollsmatch idag, men eftersom jag endast har städat mitt rum idag och (obs inrett mitt rum på nytt!:D) måste jag nog stanna hemma ikväll och plugga (sorry alina, men de lär nog bli flera matcher i sommar så;))

Nu fortsätta städa hörs senare puss hejj;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hmmmm

De där med engelska pluggandet igår om kvällen ja de sket nog sig lite, kollade tv istället!...

Steg upp tidigt imorse duschade, käkade morgonmål med syrran, fixade mig klar, skrev engelska uppsats tog en chill morgonhellt enkelt. skulle meret börja först efter lunchen idag efter som jag inte har någon tent idag utan först imorgon. men eftersom jag har varit borta hela förra veckan hade jag en hel del skolarbeten som skulle in imorse så jag fick hellt enkelt cykla till skolan några timmar tidigare!;D

Nu är jag ialla fall klar sitter hungrig här i skolan och väntar på att någon av mina vänner skall ha skrivit tenterna klart snart så jag slipper och käka lunch. dagens planer då hmmmmm ärligt talat vet jag inte, jag borde plugga till engelska tenten men frågan är om jag orkar jaa man får hellt enkelt se om det blir kaffe efter skolan istället:D

Hörs senare ialla fall hejj hejj:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hah

Alltså vad motiverad blogg inlägg jag skerv på dagen, men ja fick lite bråttomt så jag slutade lite mitt i jaa... men alltså tenterna idag gick nog allt annat än bra, men alltså nog e jag godkänd i religion nog men jaa de var bara liute omotiverade svar jag skrev hahha:P

Efter skolan blev det café med Alina och Caroline, och efter det stack vi till alinas mommos (som är på resa) för att käka glass mums, kom hem därifrån typ klockan 18, åt snabbt middag och sen stack jag till centralplanen med syrran det var då dags för friidrotts ärevarvet. Hade dessutom sponsorerat syrran med 1€ per varv hon springer yepp då blev jag plötslig 25 € fattigare hejj och hå för de:D nu skall jag se till att vi får nå kvällsmat i oss, mamma jobbar kvällen så. Och så skall jag massera min systers ben och sen plugga engelska hejj hejj;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

hahhaha!!

Jaaa sitter nästan och skrattar åt mig själv, här i skolanskorridor. Fy fan va jag e bra alltså höhö... nee men alltså igår så orkade jag inte plugga nå på religion eller matte..... men nu kaffe med alina!:D 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vaaaauw!!!

Efter jobbet idag, kom min bror hit vi skulle nämligen fira min morsa. Efter tårta fick jag sitta på då min brorsa for och kvällskörde med hans nya motorcykel. Har aldrig tidigare suttit på en motorcykel så jävla niice, hellt sjukt roligt:D


Nu tittar jag på stafettkarnevalen från tv, och efter det skall jag börja plugga lite tills imorron...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Va e de för en dag?...

E de en vanlig dag? nej de e ingen vanlig dag......

Idag fyller min morsa år, stort grattis åt henne <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Yeeee!

Går kvällen spenderade jag på jaro match med Jonna, och jaro var duktiga och tog 3 ligapoäng då de segrade mot VPS! BRAAAAA!:D

Dagens program är skola, jobba, läsa på religion prov, skriva engelska sammandrag, och skriva historia portfolio lär bli en lång dag för min del-.- Lycka till bara Sandra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

modeflickan!

Har haft så mycket på gång under senaste tid, men nu skall jag läsa modeflickan äntligen, spana in den ni med!

http://issuu.com/modeflickan/docs/modeflickan_maj5?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fcolor%2Flayout.xml&backgroundColor=FFFFFF&showFlipBtn=true

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Natt jobbar-.-

Har äntligen fått klart fixat all skoljobb för idag, nu går jag och lägger mig imorron skolan och sen skall jag gå igenom alla lite på 800 bilder från resan:)

Puss och Gonatt;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

tjenixen

Kan inte beskriva hur glad jag är för att ni har läst min blogg under den senaste veckan trots att jag inte har varit aktiv med bloggen, puss på er;)

Har i alla fall haft en amazing vecka i Berlin och Krakow och efter det varit på friidrottstävling i helsingfors, men de kommer nog upp bilder från resan redan ikväll eller imorron, men innan jag fixar det måste jag ta itu med alla skoluppgifter jag har missat under senaste dagarna och veckorna!:D

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

flygaplatsen

Nu of to flygplatsen kl 19 ar det dags for att flyga hem men innan de blir det annu taxfre;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gonatt

Sitter har pa hotellet vid datorn, kom just hem efter en trevlig avslutningskvall i krakow! God mat, ol, drinkar och harligt folk kan det bli mycket battre nej nej... men nu skall jag tvatta bort sminket, packa lite smatt och krypa ner i sangen. imorron blir det en dag i bl.a. judiska ghettot, rundvandring i staden och sen aker vi hem! efter nagra timmars flyg och ganska manga timmars buss resa. sticker jag snaabt hem och byter vaskan och aker pa skolmasterskaps stafett tavlingen i helsingfors!:D  Annars sa ar det lite pa ett ar sedan jag borjade blogga tycker det ar lite spannande8)

Men nu gonattt fran krakow!;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Krakow

Dags for shopping,mat och annat skojj. sista kvallen i varldens vackraste stad!:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

amazing

bara ett ord just nu och det ar amazing (sitter just nu pa hotellet i Krakow (obs finns inte alla bokstaver pa tangentbordet)) har lamnat bakom sig berlin, och tyskland efter nagra hellt underbara dagar och idag har vi flugit till polen, imorgon bar det av till aucshwitz:D nu kan jag inte skriva mer ko: till datorn;D lovar en massa bilder efter resan !

Tusen miljoner kramar fran ett vackert krakow ha det bra<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:D

Har idag :

  • varit i skolan
  • handlat allt vad jag behöver på resan
  • gjort bank ärenden
  • jobbat 4 timmar
  • packat
  • duschat
Och snart bär det av till Tyskland, om bara några timmar så skall jag flyga för första gången i mitt liv, och det är typ första gången jag är utomlands överhuvudtaget (om man inte räknar med skellefteå i vintras) Fiiilis till 1000!!! har väntat på den här resan nu i ett år, blir att besöka en massa häftiga ställen, och shoppa en massa yeeee:D

Tyvärr har jag inte med datorn så det kanske inte alls blir nå inlägg under veckan beror lite på om jag har möjlighet att slippa in på nätet någonstans, men titta gärna in titt som tätt för att se om jag har skrivit något (Y)

Puss på er och hoppas ni har en underbar vecka, jag skall i alla fall njuta av den här veckan<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Imorgon




Så kommer dessa två underbara flickor hem från London ÄNTLIGEN! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

netet!-.-

Gahhh vårt net anslutning bråkar bara hela tiden-.- slapp inte in på netet nå igår kväll, men nu funkar det ialla fall.

Idag har jag varit i skolan suprise suprise, och varit på café med Jonna och Ivar. Nu skall jag snart sticka iväg på gymnastikföreningens vårfest, även om jag för första gången typ i hela mitt liv inte deltar i något program under vårfesten skall jag endå sticka dit och titta. Syrran uppträder och dessutom ringde di från föreningen och undrade om jag kan ställa upp som domare under vårfesten tydligen har de nå sorts tävling /uppvisning där som de behövde utvärderare/domare till:)

Skall försöka hinna packa än ikväll tyskland& polen närmar sig!:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

soooooool

Har varit helt grazy varmt här idag ;D har fikat på förmiddagen med ivar, jonna och oliver, och på eftermidadgen med jonna!:) har solat lite under rasterna och fått övertalat lite lärare om att vi ska ha våra lektioner ute i solen(Y)

Skulle gärna ha slängt mig ner i solen där ute efter skolan, men min mamma hade planerat städ dag idag-.-
Nu skall jag i alla fall sticka iväg till hamnskogen för att träna mina friidrottare, dags för final i terrängcupen :) från och med nästa vecka blir det friidrottsträningar utomhus på friidrottsplanen:D Efter kvällens träning har vi tränar/ledar-möte för att planera sommaren!:) Hej så länge;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sex & sånt

hahha fin rubrik då, men joo igår i skolan fick vi besök från radio X3m (en populär finlandsvensk radiokanal) och programmet som sänder direkt från skolan var "sex&sånt" på turné !:)

Vi var alltså från elevkåren och stod för försäljningen av kaffe m.m

(sara, niina och jonna:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Da da dam

Yeee Finland vidare i ESC:D
Sällan finland ställer upp me låtar som är hellt bra, eller vad tycker ni?=)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lalala

Bilder från igår lite senare, är i skolan just nu! Dagens skola ser ut som så Lektion- håltimme-lektion-håltimme-lektion! Bra dag idag heh^^
Om två dagar sticker jag til Germany!;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobba-.-

Of to the jobb, och sen efter det till skolan ikväll och ordna prgram med elevkåren berättar mera om det senare ikväll! Ha det bra puss hejj^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sommarkläder (Y)



De här är vad jag har sysslat med de senaste dagarna har plockat sönder mitt gamla nitbälte och pimpat mina jeansshorts och leder kjol, nu är jag snart redo för sommaren ;D (jeansshort-vero moda, kjol-Gina trico)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder !


Så här såg jag ut i skolan idag, inte så sommarklädd men men...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solar!;D Ähhhhh

Slutade 3 timmar tidigare än vanligt, inte så ofta man i vår skola får ha så lyx;)
Har idag haft en chill dag i skolan, fikat med jonna under lunch pausen. Och nu njuter jag av solen hemma på gården! Tog en timme extra jobb idag så jag börjar redan 3 och inte 4 men de gör inget det betyder endast mera shopping pengar (Y) kan inte fatta att det är så här underbar väder ute just nu! Så taggad inför sommaren just nu ;P

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fjollor!;)

Haha har haft en super trevlig kväll med Jonna, som började med Jaro match fick där även sällskap av Sara och Johanna:))) Matchen som hemmalaget förlorade 1-2 var spännande! Efter matchen stack vi sedan till O´Learys för en cola. En myysig härlig kväll med bästaste jonna<3 (tyvärr var kameran hemma:/)

När jag sedan skulle promenera hem körde två killar från skolan förbi mig med bilen (inte för att nämna nå namn men oscar och walter!) killarna hade tydligen haft en urtråkig kväll eftersom de lekte taxi,körde sakta förbi mig, och satt i  bilen och asgarva! man bara what;O tror att han där ena killen filmade också man bara yeee killarna i vår stan har jätte mycket att göra en måndagskväll moget eller vad?;P Stackars killar om de har så tråkig liv de borde börja hänga me oss tjejjer så lär di säg vad som är roligt hehe ;D

Ikväll har jag skrivat uppsats och fixat powerpoint presentation till finska lektionen, är så himla trött och hängig så nu sängen <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

09052011

Solen skiner det är varmt men de blåser, men de blåser varmt. Konstig väder idag! Har i alla fall njutit av vädret med Niina vid uteserveringen i staden;D Räksemla och kaffe bra sällskap och underbar väder kan veckan börja mycket bättre!:D Skall snabbt käka middag, byta kläder och sen iväg till centralidrottsplan för att hejja Jaro till seger! Skulle meret ha skola än ikväll men de hoppar jag nog över, då det är jaros första hemmamatch för sommarsässongen och Jonna har fixat fribiljetter åt oss så.

Ha en super bra vecka bloggläsare!;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sista lektionen

Har haft en mega tung dag i skolan men snart så är den över :)))) Sista lektionen för dagen på gång just nu, efter skolan sticker jag iväg till banken för att växla pengar inför resan:DD Och efter det blir det kaffe med Niina:D Ikväll blir det Jaro (fotbolls ) match med Jonna;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stella Mwangi - Haba haba

Gissa om jag blir dans sjuk, vilka shejjka rumpan rytmer alltså höhö;) Kommer nog bli en ny eurovisun låt för denna sommar som jag kommer spela på spotify hela sommaren YEEE:D



Everything I work for
Everything I wish for
Everything I look for
It is right in front of me

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kvällen :))

Efter att ha sakt hejdå åt Alina igår på kvällen tillbringade jag resten av kvällen tillsammans med Niina och lite annat roligt folk. En rolig kväll som spenderades med gaturally i stan,och Christoffers vitsar:P Vi var också och titta till lägenheten som Niinas familj håller på att renovera snart flyttar hon och blir nästan granne med mig nice niice;) Otroligt länge sen jag har tillbringat helgen i en bil körande runt, har nog saknat det faktist, de va så jag tillbringade mina helger tidigare fixade killar som hade körkort att sitta på med med kompisarna så att man inte behövde va ute då det är kallt. För er som inte vet vad gaturally är, det är något som är kännspakt för vår stad jakobstad på helgerna samlas ungdomarna sig i bilar och kör runt i stan kan låta tråkit men nej nej det är faktist roligt att cruisa runt på stadens gator!;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mohombi- say jambo



Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo (RedOne)

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo (Mohombi)
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo

Just when I thought that's in it all
She stept to the floor
Pushin' me up against the wall
She stand to control

Give me what u got in store
Girl I'm bagging for more
Whine me until I overdose
Oh we know how to party, so pointy, so whine (oh)
Every move we do will get u, closer to be mi-i-ine

I been waitin so long (oh)
You be teasin me baby
By the end of this song (oh)
Girl u better be ready

We gon' rock the roads
Yeah we gonna get to it
Then we rock it some more, some more

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo

Tell me how bad u want it girl
Lady let me know
I'm bringin it right into your world
Jambo-Style (hiho)
Gotta tell u "Boo Je t'adore"
Woman I wanna explore
Whine me until I overdose
Oh we know how to party, so pointy, so whine (oh)
Every move we do will get u, closer to be mi-i-ine

I been waitin so long (oh)
You be teasin me baby
By the end of this song (oh)
Girl u better be ready

We gon' rock the roads
Yeah we gonna get to it
Then we rock it some more, some more

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo

I bet u wonder now who am I
Sweet ma love, about six feets high
Best one to her uh that's right
I'm a love-e-lover and I love my life
So watch me now it's my time to shine
Afrobychin - a brandnew style
Your number one is where I receive
I'm a love-e-lover and I love my life

I been waitin so long (oh)
You be teasin me baby
By the end of this song (oh)
Girl u better be ready

We gon' rock the roads
Yeah we gonna get to it
Then we rock it some more, some more

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo

Emma, Aisha, Nikita say Jambo Jambo
Sandra, Lakisha, Marina say Jambo Jambo


Kanske han sjunger om mig höhö;) nej men fiilis låt !;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

A-lina ;)

Sticker ut för att tillbringa lite tid med alina vännen, kommer inte se henne på några veckor <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The game plan



Idag har jag stått och hejjat på alla IF drottare som tävlade i terräng DT:n, handlat morsdagsros och present tillsammans med mina syskon. Kokat mat, sovit powernap, och sett på The game plan med a´la familia:D yees det är vad jag har gjort idag, vet inte vad jag skall hitta på ikväll är jätte trött just nu men skulle endå inte riktigt vilja sitta hemma ikväll men jag får hellt enkelt se vad dagen/kvällen bjuder på :D Ha det gött ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Of i terrängen igen

Sticker om några sekunder till Larsmo igen, terräng distriktstävlingen på gång! Skall heja på sina friidrotts barn men framförallt på sin underbara lillasyster yeeeee GO JASMIN hehe:D Efter tävlingen skall jag och min bror sticka till stan för att inhandla morsdagsgåva:D

Hörs senare idag Kramar // Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeeej!


precis ett år sen jag träffa den här tjejjen riktigt på riktigt, den kvällen smakade jag seriöst äcklig kaffe som killarna kokade i kastrull blä eller bläääää;) puss Niina <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Livet

Alltså shittt vilket skede i mitt liv jag är i just nu, jo jag vet jag kanske säger de ofta men jag trodde aldrig att mitt liv skulle bli såhär:) Mitt liv har förändrats hellt jävla mycket sen ifjol förutom att enns snacka om tidigare år! Men jag känner mig mycket nöjdare just nu och jag trivs med mitt liv även om jag vet att det finns fortfarande saker som jag saknar, och saker som jag skulle kunna/vilja ändra på. Jag kan bara konstatera det att jag är en såndär ungdom som har varit med om mycket i livet, har haft mycket motgångar! Det här säger jag inte för att jag vill att folk skall tycka synd om mig, utan för att hellt enkelt de är sant. Men jo de e klart de går inte att jämföra till ungdomar i typ kenia eller nå sånt. Men för att vara från en vanlig random finländsk familj, så har jag ständigt haft motgångar i min barndom och ungdomstid, men man måste ju bara försöka tänka possitivt och det är som min kloka vän sa det är motgångarna som gör en stark och det stämmer ju varje motgång gör ju att man måste kämpa sig upp igen och man blir bara starkare:)

Live every moment
and never stop
dreaming

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:'(

  • Skoldag CHECK
  • Gymmet CHECK
  • Jobbat klart CHECK
  • Nu skall jag bara städa snabbt och hoppa i duschen fixa mig klar för en kväll med mina girls!

Skall tyvärr säga hejdå till två av dem, kommer bli en sorlig stund kommer nämligen inte se dem på två veckor pga London resan och Berlin resan :'(

Trevlig fredags kväll till er alla;) Puss hejj 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FREDAG

Än en gång är det fredag, shitt vad veckorna går fort :O

Dagensplaner är mattelektion nu, sen håltimme iväg till gymmet med caroline, lite mera skola och sen jobb!

Ikväll blir det nog att tillbringa tid med åtminstone Caroline och Alina som sticker iväg från mig till London i en vecka:/ Hur ska jag klara mig -.-

Hörs senare nu skolan;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaaaaallllllt :S men roligt!

Hejsan kväll blev det en kort möte och sen efter det fikade jag med Sara och Niina:))) Efter det stack vi och tittade på IFK jakobstad-Norvallas fotbolls match, det var himla kallt men roligt endå:D Nu skall jag njuta av min stora heta kopp té och fixa lite läxor och pappers arbete :D Gonatt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livet är en FEST

Yepp de va dagens motto de livet är en fest, undra hur många gånger jag har sakt det idag:D
Har varit i skolan, fikat med Ivar under håltimmen och efter skolan fikat med Alina, trissat i butiker fönster shoppat lite. Och nu har jag njutit av morsans våfflor:D Har hellt enkelt njutit av livet idag, livet som förståss är en fest ;D höhö

Min brorsa har fixat motorcykelkortet idag så snart slipper jag ut på vägarna lite heheh kul:D

Skall snart sticka iväg på ett möte, har det bra hörs senare;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hmmmmmm

Har varit i Larsmo ikväll, det var kyligt! Nu skall jag och syster fixa nå käk åt oss, undrar om det kommer nå bra från tvn ikväll annars tror jag att jag kollar nå serie. Bara ta det riktigt riktigt lungt. Trots att jag har en hel del läxor, men jag orkar bara inte fixa dem:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Terränglöpning YEEEEE!

Idag har jag haft skola från 8-4 men med två håltimmar där emellan under första håltimmen stack jag och caroline till gymmet för lite träning:D Och under andra håltimmen var jag och Jonna på café och fikade :D

Idag i skolan hade vi samling i auditoriet med alla tvåor, info tilfälle om höstens studentskrivningar som man snart skall anmäla sig till, fatta att snart är den här terminen slut och till hösten så börjar sista året i gymansiet och sista året kvar här hemma i jakobstad, sista året innan livet börjar höhö;)

Men nu måste jag rusa iväg och käka middagen, innan jag sticker till Larsmo för att ha lite terränglöpnings träning kul kul :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbat

Hallo, idag har jag varit i skolan från 8-4 men obs med en håltimme där emellan då stack jag och Jonna till stan för att fika, tyvärr för stackars henne var jag lite tråkig sällskap eftersom jag satt för det mesta och gjorde läxorna/inlämningsuppgiften som skulle in idag:)

Efter skolan har jag jobbat, och nu är det då dags att skriva min del av grupp arbetet i religion, jag och Katinka skriver om Abort från ett etiskt perspektiv. Ett väldigt intressant ämne:) Den första delen av arbetet skall in imorgon och jag har knappt börjat, så no blir det lite stress arbete här^^

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagen

Idag har jag fikat med jonna under håltimmen, och med caroline efter skolan. Har kollat min favvo film med syster dvs. Twilight ettan den har varit spårlöst försvunnen men min syster hittade den idag kul:) Ikväll har jag varit på föräldra möte och info tillfälle inför berlin resan:)


Caro <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vappen bilder!







(GRILL mästarna heheh;))








<3


Hungrigt folk


SUKLAA


Seriöst folk har satt igång med drickandet ! På nå sätt så har jag sen varit så busy med vad vet jag inte men kameran har fått vara i väskan resten av kvällen synd skulle ha varit skojj med lite fler bilder! (vissa av bilderna har jag sessutom lånat av caroline, tjecka in hennes blogg för fler bilder!)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Here I come

Tyskland och Polen! Om cirka 10 dagar åker jag till Berlin och Krakow i en vecka, hellt mega niice ser jätte mycket framemot resan hihihih;)
Resan ordnas från skolan, de är en språk resa men framförallt en historia resa, vi kommer bland annat turista runt i Berlin, se Wanse konferansen uppsöka en bunker från andra Världs kriget, spana in SS nazi högkvarter, och en massa ndra museér och en massa andra häftiga ställen i Berlin och sen åker vi vidare till Polen och Krakow för att se (det som jag längtar mest till) de vill säga Auchwitz HÄFTIGT el HÄFTIGT! Kommer bli sjukt nice! Med mig har jag min vän Fredrika vilket är super häftigt, jätte längesen jag har hittat på nånting med bara henne, och dessutom kan hon tyska vilket jag inte kan heh-.- Och såklart blir det en hel del shopping under resan också. Alltså fatta att om några dagar slipper jag äntligen på resan som jag har planerat i över ett år coolt:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 maj

Kan dehär vara åt annat än en bra dag?;) Har just slutat skolan för dagen efter 3 lektioner, sista lektionen gick ut på att skriva en finska uppsats, ett blogginlägg om hur det andra könet klär sig, passade det åt mig eller vad som är van medd att skriva långa noveller här på bloggen hehe:P

Yepp men till det att 2 maj är en bra dag joo : Idag har nämligen lilla jag BARA 1 månad kvar till min 18 års födelsedag yeeee! Idag är det också exakt 100 dagar tills jag och mina bruda sticker till Spanien! och jag tror de va nå mer bra me den här dagen men ja kommer inte i håg de nå mer 8)

Men snart slutar Caroline och då skall vi ta en fika, Ha det bra puss puss :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I miss your arms around me

I´ll forget the world that I knew
But I swear I won´t forget you

- I wish you were here



För er som inte känner mig så himla bra så kan jag berätta att Twilight filmerna är abslout mina favorit filmer och jag kan se dem miljoner gånger utan att tröttna på dem, jag gillar dem så himla mycket- Även om deras genre är inte precis sådan film som jag gillar. Men jag gillar det romantiska och mystiska i filmen men framförallt i deras kärlekshistoria! Tycker det är lite smått lustigt att denna låt heter vanilla twilight, stötte på den då jag lyssnade musik från filmerna :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För alla oss finlandssvenskar...

Jag tycker det här är en jätte mysig låt, för oss alla finlandssvenskar



Land, vårt land, foster land.
Vi håller dig i vår hand.
En del av dig, del av mig, del av oss
alla du räcker till, om du vill.
Här är vi i vår värld.
Har lejonen tappat sitt svärd?
Vi frågar vem är vi, vem är jag,
vem är vem i vårt hem?
Någon som vet identitet?
Det är här vi snackar vårt språk.
Ja tänne varmaan aina tervetullut oot.
Ref.
Vår tid, vårt land
Det var här jag en gång föddes
Det var här jag en fick mitt namn
Vår tid, vårt land
vårt land i vår tid.
Dagtidsdröm, nostalgi
Nynna på din melodi
Men världen vänder än länge sen
Tiden den går och går
Sopar bort gamla spår
Tää aika haavat parantaa
Remember that we love you from our hearts
Vårt land!
Ref.

Jag hamnade tillbaka på mammas gata
Kan jag samla tankarna som mamma prata
Kan jag byta språk jag babblar samma
Jag ser int någon ankdam
Jag ser samma flagga
Samma gamla diskussioner bara samlar damm
Hur kan det nappa om det kallas pakkoruotsi, joo
Jag ser händer i taket från Karis till Kuopio
Sen pohjanmaan kautta
Ei ne vastusta

Vi är här på mammas gata
Kanske går i farsans spår
Hur länge ska folk orka tjata
Om fädersland och modersmål?
Ref.

Vå tid, vårt land
Det var här jag en gång föddes
Det var här jag fick mitt namn
Vår tid, vårt land
Ljud högt, högt ljud
Vårt land

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chill söndag

Har idag:

  • Chillat hela morgonen vid alinas (sov över där inatt efter festen)
  • Har varit körand till donkken (satt på med alina då hon körde moppe) och käka krabbismat, nammmm...
  • Har varit ett varv via pappsens, tillbringade lite tid med min bror där han har flyttat hem igen (till pappas) eftersom han skola är slut för terminen och han börjar jobba igen. Vi kollade solsidan och stockholm-båstad:))
  • Har sovit några timmar här ikväll, och nu borde jag börja fixa lite läxor-.-
Men joo har haft en chill söndag, vilket var skönt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Niice el niice!

Måst bara säga att gårkvällen var så himla nice. Kvällen började med grillning/mat vida alinas tillsammans med caro,alina,jonna, mandis, freddi, nina och sofia.

Och avslutades about 6 på morne då jag gick och la mig under den tiden han vi käka bara vi flickor och han sen få besök av en massa festande folk ja vi var nog säkert nå på 40 pers som mest. Men en rolig kväll absolut, skönt att få annat roligt i livet att tänka på, även om de svårt att glömma allt som har hänt på senaste tid. Men joo ni som inte var med på festen missade nog årets party party höhö! Yepp men kvällen avslutades med att jag moppade golvet, plockade flaskor och diskade:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()