Helg :D

Inspiration och dansglädje, det är vad min helg har gått ut på. Har tillbringat helgen i Vasa på kurs.

Är hellt jätte ivrig på att få dansa igen shohohohohoho, slut i kroppen är jag också men hej nu måste jag sticka på min streetdance träning. Få se om jag kan träna nå med min träningsvärk. Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag, ha en fortsatt bra söndag alla! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hejsan...

hej hej och förlåt för att jag har varit så dålig med att blogga de senaste dagarna. Har haft fullt upp med skol-Innebandy turnering (vilket vi lyckades kvala oss vidae i:D)
Har också haft fullt upp med att träna både dans och akrobatik och leda träningen för mina tävlingsgymnaster som jag tränar! Onsdag och torsdag har jag alltså i princip bara tränat hela dagarna.

I dag (fredag) har jag städat och firat min gulliga kompis Hanna som fylde i måndas 17 år. Vi firade henne ute i skogen, vi tjejjer hade fixat med ny gräddade bullar och varm glögg och en massa lycktor ute på en kulle på spånbanan/vandringsleden. Några av våra killkompisar och hannas pojkvän hade kidnappat Hanna och bar ut henne till skogen där hon fick bli överaskad av vår suprise... där njöt vi sen tillsammans av bullar och glögg. En såndär spontan och lite grazy uppvaktning av henne som passade perfekt åt vår Hanna, då de sen blev kallt så stack vi till Hannas och fortsatte att fira henne där med paj och idoltittande, en bra kväll med roligt folk:D


Nu borde jag gå och lägga mig skall stiga upp tidigt imorgon och åka till Vasa på gymnastik/dans/tränings idé- och inspirationdagar. Idé dagar för de som tränar och framförallt tränare. Kursen ordnas av FSG (Finlands svenska gymnastikförbund) (www.fsg.fi)  så de blir två dagar fulla med träning(Y) sånt gillar jag.



Bloggen får trots allt lida lite då jag har mycke träning på gång. men jag hoppas att ni alla har en skön helg // Sandra <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilket väder ;O

Skitt asså, jag sitter i mitt rum och plötsligt då jag tittar ut så märker jag att det snöar. Snabba vita små flingor i racer fart ner mot marken, himlen är full med moln och bakom molnen lyser en sol som gör att hela himlen ser ut som om den vore gjord av guld ;O SÅ OTROLIGT VACKERT ! :DDDD

Tror jag hoppar över zumba träningen och sticker ut och springer iställe i detta coola vinterväder;P

Hade bra alla :))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hanna 17 :DDDDD

Stort GRATTIS  till min Hanna som fyller 17 idag, vår lilla baby har blivi "stor" hon med! ;P

I dag har jag njutit av min sista lediga dag på höstlovet, så därför sov jag länge imorse. Igentligen hade jag dagsvärk idag men jag årkade inte jobba så istället tar jag 10 € från egen plånbok och chillade iställe hela dagen. Men lite har jag fått gjort idag trots allt, jag har fixat lite skolsaker och andra pappers fixas juttun som jag borde ha gjort för länge sen, hehe jag e lite lat annars... 8)

Sen begav jag mig på gospel kör/sång lektion och efter det for vi till min Hannas och överraskade henne då hon fyller idag, meret så ska vi nog fira henne först ihelg men vi drack en kaffe kopp vi hennes och snackade lite om allt möjligt, tyvärr va vi inte alla flickor samlade eftersom jonna jobbade. Men de e ju ihelg vi firar vår hanna bannana och att hon är lika gammal som oss andra nu ;))




(viste inte riktigt vad jag skulle lägga in för bild på min hanna så de fick bli en ganska gammal bild, som är tagen i skolan förra vintern. Men jag tycker den beskriver lite hur grazy hon är, men för de som inte känner henne så kan jag nog bara säga att hon är nog miljoner gånger mera grazy och häftig än vad bilden visar <3)


Nu skall jag gå och lägga mig så jag årkar stiga upp halv 6 imorron och tillbringa hela dagen i skolan.
GONATT GONATT <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

söndag:)

Hej Hej... Nu är jag trött, och nu har jag festat så det räcker på ett bra tag. Gårkvällen slutade med två hemma fester, även om jag inte hade planerat att festa. Men det blev en bra kväll ialla fall som slutade med "korvgörans- räkor och franska" namm gått gått(Y)

Imorn
fick jag en tidig väckning av morsan, skojj :/ fixade mig snabbt klart, dvs. bara lite mascara drog på mig ett par sköna mysbyxor och fick sticka med morsan och fixa lopptorgsbord, nåjaa får i alla fall lite mera rum i våra garderober. Lite smått kul var det att de kom fram en dam tre gånger under tiden vi plockade fram en massa kläder och hon grävde hela tiden bland kläderna och sökte efter nånting att köpa. Efter en liten stund märkte jag att den samma kvinnan har tidigare , då jag såldekläder på sommarlopptorg  kom hon också fram och frågade om inte jag sålde något som hade varit mina kläder (jag sålde barnkläder då) och hon sa då att hon tyckte att jag hade jätte häftig stil. Hon värkar verkligen gilla min stil ;D

Nu skall jag dricka min eftermiddags kaffe och fortsätta att chilla, och sen skall jag sticka iväg på dansträningen.
hejdååååå 8)


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Saturday :D

Sorry, har vari urdålig på att blogga idag, har lixom int haft tid :/

Går kvällen var super bra, tillbringade kvällen med Hanna, Ellen, Robin och Oskar. Mycke alkohol och tobak och en skön spelning av maskinen (Y) Sedan blev det att efterfesta vid krilles lägenhet inne i stan :D
Så jag sov länge i morse och sen fick jag stressa mig in till stan för att träffa Alina.
Vi titta på då Jaro hade deras sista hemma match för sesongen, såg bra ut då spelarna sprang med shorts och på sidan av planen fanns det snö. YEPP vi har fått snö hit till jakobstad! Sen efter matchen for jag och Alina och fikade. Vi satt och fikade vid Café fredrika i kanske 3 timmar, mycke att snacka om som alltid hehe:D

Nu måste jag fixa mig klar skall sticka in till staden och träffa mina tjejjer som har kommit hem från haparanda och åbo.
Ha en sköön lördags kväll alla hejj hejj // sandra





(gårdagens outfit: spetstopp: monki, svarta thits: gina, svarta pumps: din sko)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

perjantai ja vapa päivä

= fredag och ledig dag, (för er som inte kan finska.)

Har just varit duktig och städat lägenheten, kollat igenom en massa lådor med gamla prylar och kläder som åker till loppis på söndag, och så har jag lekt frisör och klippt min systers hår (Y) Blev ganska nöjd faktist och det blev hon också även om typ hälften av hennes hår låg i sophinken efteråt. Så ifall någon behöver en blond peruk så är det bara att säga till.

Nu skall jag duscha och börja locka håret och fixa mig inför kvällen:D
Bloggar mera senare! Ha en bra fredag alla // Sandra 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag kväll...

...eller natt är det ju, och meret är det ju fredag natt, höhh ja börjar väll vara lite trött :))
Jonna, Hanna och Hannas pojkvän Mattias stack just hem här ifrån. Vi har haft en mysig kväll med varm chuklad och snask och två filmer. Vi tittade på en Coco Chanell film och den senaste utkomna Beck filmen minns inte vad den heter längre, hehe :D
Hanna lyckades i alla fall somna i Beck filmen så vi fick väcka henne sen då filmen var slut och det var dags att cykla hem i kylan.


(tror det var den här filmen vi såg, ni får gärna rätta mig ifall ni vet vad den senaste utkomna beck filmen heter)

Nu tror jag att jag skall sova lite, imorron skall jag hjälpa morsan med att gräva i gamla kläd lådor, på söndag får vi loppis bord igen så. Då far man lite mera rum för nya kläder (Y)
Gonatt gonatt:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

21 Oktober

Sorry, har inte hunnit blogga nå tidigare idag.
Har vari med brorsan i stan hela dagen. Alina måste hjälpa sin mor med nå staff så vi skjöt upp fikandet till lördag. Så istället hjälpte jag min brorsa med nå mode tips han behövde nå nya kläder, han skall nämligen ha inflyttningsfest på lördag för han har flyttat till ny lägenhet. Fikade med honom i stan vid café Fredrika. Sen hälsade vi på vid min farmors också vilket slutade som alltid med att jag är lite rikare(Y) :D har också varit vid farsans idag, mina föräldrar är nämligen skillda och jag bor med min morsa, så jag har hunnit vara och hälsa på ganska många idag.
Nu käkar jag tortillas och bloggar sen skall jag sticka iväg på en lenkki runda än ikväll, känner mig lite friskare idag så ;)

// Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

HÖST !

Tycker dagen blev ganska bra trots allt :))
Vi har haft vikarie i filosofi tre dagar nu och idag årkade vi inte längre med han där gamla gubben så vi, ett gäng på typ 6 stycken bestämnde oss för att ta ledigt från filosofin och sticka och fika i stället. Visade sig att vi inte var de enda som inte årkade med honom, ungefär halva klassen hade tagit ledigt hehe... tror inte han där läraren blev så glad :/ Men vi hade åtminstone trevligare än vad vi skulle ha haft på lektionen (Y) ;D

Efter skolan fikade jag med jonna vid café Fredrika, satt och fikade nästan i två timmar. Mysigt var det då de släckte lamporna i cafét och tände på ljus, jätte fin stämning blev det. Speciellt då jag är så på jul fiilis idag. Enda positiva med hösten, speciellt sådanna här dagar som idag då det är ruggigt och regnigt där ute, enda bra är att få tända en massa ljus och mysa. Skulle gärna ha någon att mysa med, gillar inte att vara singel just nu :)






(gillar stort tända ljus i mörkret :D)

Känner mig så otroligt lat just nu, hoppade över jazz&show dancen idag har så otroligt sjuk hals så jag kan knappt svälja :´(
Sitter i stället och tittar på Friends, och snart skall jag se på bonde söker fru, hejj ikväll kan jag vara lite längre upp då jag inte behöver till nå skola imorron, tummen upp för det.

Hoppas ni alla har en jätte mysig höst kväll kramar // Sandra
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julmusik:)

Hejsan svejsan...
Sitter i skolan och har håltimme igen. Bloggar, läser bloggar, chattar med kompisar på facebook och lysnar på JULMUSIK!
Idag har jag riktigt jul fiilis, annars hatar jag vintern den är kall, äcklig och hemsk, är nog så sommar flicka som man bara kan vara. Men snö gillar jag en gång om året och det är vid juletiden. Nu skulle jag bra kunna börja handla julklappar och lysna på julsånger då man går i butiker, de skulle gärna få komma lite snö också så det skulle bli ljusare där ute...
Ojj ojj va jag vill ha jul nu!
JUL ute, JUL inne, JUL i hjärtat, JUL i sinnet ;D myysigt...



Kanske jag är lite väl tidigt ute med mina jul tankar, men jag gillar inte hösten skulle gärna hoppa över hösten:)

Nej nu skall jag läsa lite på filosofi läxan, filosofera lite i min ensamhet här under håltimmen i elevcafét. Hade bäst alla, MERRY CHRISTMAS ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skoldag ---> Höstlov

Hallojsan... Skall snart cykla iväg till bussstationen för att sedan hoppa på bussen och åka till skolan och ha sin sista skoldag innan höstlovet. Idag har jag endast två lektioner = skönt :))
nee nu måste jag sticka ha de bra;)


(Så här trött är jag om morgonen) (har de två senaste dagarna haft väldigt mys kläder i skolan, är så hösttrött så igår hade jag jumppa byxor och peak-jumper + svea mössa, skön stil vettja, och idag kör jag på jeans och wesc t-skjorta och adidas jumper:)))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

19 Oktober

Hejj Hejj !



(haha måste bara ladda upp en bild från igår kväll, så här söta flickor
hade jag på besök till mitt igår. Och den här bilden visar inte allt nu är de lugna skall jag säga er. Morsan var livrädd för att grannarna skulle klaga på oss heh;P)


Idag efter skolan for jag och morsan in till stan och handla, vi köpte också en ny byrå som vi skall ha i tamburen. Så jag och brorsan har varit duktiga och byggt upp den, jaa de va ju jag som gjorde grov jobbet hehe ;P

Efter de for jag på en jogging runda, blev endast 6 km idag. Tänkt att det är bäst att inte trötta ut sig allt för mycket då jag är förtjyld fortfarande skulle gärna bli frisk till helgen så! Men jag fick åtmisntone testa min nya tränings jacka, är otroligt nöjd med den (Y) :D
Finns det nå bättre än mammas mat efter att man har tränat!? Satt otroligt bra med potatis och köttfärsbiffar med lingonsylt, så efter träningen blev det mat och titta på Friends.

Nu sitter jag och lillasyster och tittar på Grease (en av de bästa filmerna som finns) och äter hennes bakade kokosbollar :D
Nee nu skall vi titta färdigt filmen och sen säger jag gonatt, en skoldag kvar...
gonatt kramar // Sandra

(yepp än en gång suddiga bilder :/ men måste bara fota min nya
träningsjacka är så nöjd över den, märket är nike- dry fit)(ps. jag vet
jackan syns knappt :// )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Veckans planer :)

Hejsan...
Har håltimme igen men sen har jag biologi lektion.
Har så tråkit så jag tänkte jag skulle kunna skriva lite om mina planer för denna vecka :)

Tisdag 19.10: Skola + jogging runda

Onsdag 20.10: Skola + zumba träning + jazz & show dance träning. På kvällen blir det att kolla på bonde söker fru, missade förra veckans avsnitt :)

HÖSTLOV!  
---->> ledigt från skolan :D

Torsdag 21.10: Café med Alina, har inte sett henne på 3 veckor så det skall bli jätte skojj att få träffa henne:D 

Fredag 22.10:  På kvällen blir det att fara till kållby samlingshus och lysna på Maskinen och "alla som inte dansar är våldtäcktsmän." Kanske det blir någon hemma fest innan den också få se...

Lördag 23.10: Vet inte säkert än vad jag skall göra, hade lite funderat på att sticka till Vasa denna helg och hälsa på kompisarna där och hälsa på mina två äldre syskon också. Men det kan hända att det inte blir nå Vasa denna helg då blir det säkert att hänga med nå kompisar här i staden istället. Blir antagligen också att titta på JARO:s sista hemma match för denna fotbollssäsong ;)

Söndag 24.10: Söndagen och helgen är den sista helgen av alla helgar fram till jul som jag inte har något skillt program planerat, så då hade jag tänkt bara chilla och njuta av hösten, och höstlovet :)) 

Nu skall jag läsa lite läxor och sen börjar sista lektionen för idag.
Ha det bra mina bloggläsare, hoppas ni har en bra vecka puss hejj  (:

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Håltimme...

Sitter i skolan och har håltimme, funderar stort på om jag skall bara lägga mig ner i soffan i elevcafét och sova lite. Är så otroligt trött, hade åtta personer till mitt igår kväll på kaffe.
Killarna stack hem redan vid tio tiden, eftersom många av dem inte har höstlov än utan skulle till skolan idag.
Hanna, Amanda och Fredrika var vi mitt till klockan 12, otroligt villt var det men så kan de vara ibland då mina brudar är trötta och på busas humör. Resultatet av det är ialla fall det att jag har fått ungefär 4½-5 timmars natt sömn vilket är allt för lite för mig ifall jag skall klara av skolan, men det är mitt eget fel eftersom jag inte kastade ut tjejjerna heh:))
Nee nu skall jag läsa lite bloggar och sen skall jag sticka och luncha.
Hörs senare hejj hejj ! :D
// Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag kväll:D

Människor omkring mig har höstlov men det har inte jag, inte än. Försöker övertala lillasyster att hon skulle kunna baka nånting sött och gott till mig men det blev inte någonting av det. Istället ser hon på Titanic och njuter av att hon har höstlov ^^
(lillasyster Jasmin och jag tidigare på hösten :))

Hade ingen Gospel kör övning idag och inte heller någon dans träning på grund av att folk har höstlov. Hade tänkt sticka ut på en jogging runda och testa min nya tränings jacka som jag köpte i Helsingfors. Men mina tjejj-kompisar har höstlov och de ville fara ut i detta höstväder å busa, så jag tror jag hoppar över träningen eftersom jag endå är hellt otroligt förtjyld och istället sticker jag ut med tjejjerna + Hannas pojkvän och hans kompisar och busar istället ;D
Fast det är lite smått surt nog att jag inte kan vara länge ute för då årkar jag inte upp imoron :/
Men bättre än att sitta vid facebook hela kvällen hehe 8)
Nu är Hanna på väg hit och sen så skall vi träffa de andra !
Ha en bra kväll alla, det tänker jag ha =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

skolan:)

Hejsan, sitter i skolan har färdigt haft lektioner för idag men det tar ennu en stund fören jag slipper hem.
Folk hemma i jakobstad har höstlov, men jag har ennu två dagar skola innan jag får höstlov lite jobbigt är det nog men det skall väll gå för sig :D
Ha en bra dag alla!
Kram // Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17 Oktober...

Hallo mina vänner, hur har er söndag varit? :D
Själv har jag chillat och tittat på friends och two and a half men hela dagen.
Sen begav jag mig  till Anders Wiklöf Arenan i Bennäs och titta på Ifk Lepplax ishockey match mot Hermes.  Otroligt spännande match var det. Tyvärr förlorade hemmalaget med 4-6, höhh men så kan det gå ibland även om de hade stor publik som hejade på dem ;)

Missade streetdance träningen ikväll då jag var på ishockey match och kaffe iställe. Lite dåligt samvete har jag nog men jag får träna extra hårt de följande veckorna istället, uppvisningen närmar sig så.
Nu måste jag ta tag i en massa läxor och skolstaff som jag har missat i förra veckan då jag tog ledigt från skolan i två dagar på grund av Helsingfors.

Men hade bäst // Sandra 8)


(blev väldigt suddiga bilder :/ men här är i alla fall kvällens outfit:
röd rutig skjorta-lindex, blåa jeans av märket micmac, grön mysig
halsduk- gina trico, grön mössa och handskar-lindex, läder jacka-H&M,
uggs-skopunkten)


(gammal höst bild)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördags kväll ;)

Tjaba Tjena, har just fixat mig klar inför kvällen.
Sticker in till staden med jonna och amanda kan också hända att fredrika och hanna kommer då är vi hela schacket samlade.
Vad skall ni hitta på då?:D
Nee nu hinner jag inte skriva mer, tjejjerna väntar på mig ha en kul kväll ! ;D

// Sandra <3



(kvällen outfit: spets blus- monki, svarta thits- pieces, armband-H&M,
ringar: blommig-gina, guld dödskalle- JC, guld/svart diamant-H&M,
silverring-JC, svart pärlring-H&M, svart adidas jacka- stadium)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

café :)

Har tillbringat tid med jonna på café, sen blev det att fara till o´learys en Irlensk fotbolls pub / restaurang. Där tittade jag, jonna och amanda på fotboll, di har typ 40 stycken plasma tv där.
Och vi tittade på då JARO, vår stads fotbolls förening hade borta match, där satt vi tillsammans med
40+ åriga fotbolls intresserade gubbar, som skrek då de gjorde mål och drack en massa öl.
Vi passade jätte bra in där hhahah ;)



(jonna vid café little brown bakery)

Blev lite smått sur för att jag inte fick fixad min klocka eftersom butiken redan hade stängt. Men jag får fixa det på måndag istället.

Sitter och läser bloggar och chillar framför datorn i mitt rum.
Nu skall jag titta på film och dricka kaffe, och sen skall jag se vad jag skall hitta på ikväll hade bra :D

// Sandra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag :)

God morgon, eller god dag kanske de heter:)
Fixar mig klar skall snart sticka in till staden, skall fika med jonna :D
Måste också föra min klocka på service vet inte om de e batteriet som e slut eller om den e sönder, men jag tror den e sönder för den stannar i bland och går ibland :/ Men di får nog lov att fixa den, för ja köpte klockan för knappt 4 månader sen och en  tommy hilfigher klocka skall nog funka längre än 4 månader ;O



Men nu sticker jag hejdå, hörs senare ;)



(dagens outfit: Henri LLoyd blus, svart halsduk-seppälä, SVEA mössa-
intersport, svarta thits- gina, uggs-skopunkten)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lady Gaga! ;DD

Faan asså kan inte säga annat än att en hellt jävla bra show vi fick vara med om i onsdas!!!

Allting började med att jag och två av mina närmaste vänner satte oss på tåget klockan 05.43 på onsdags morgonen, klockan 9.30 var vi framme i helsingfors, och därefter började shoppandet. Kan ju inte konstatera annat än att min ekonomi har lidit otroligt mycke under dessa två dagar, jag menar konser-biljetter, tåg-biljetter, hotell, mat på "restauranger" , taxi körande + allt shoppande:D
Men de e ju så sällan jag skämmer bort mig med något sånt här så ibland får man väll göra av med lite extra money eller? ;D


Efter många timmars shoppande begav vi oss mot böle var hartwall arenan ligger och var vårt hotell ligger, tre tjejjer från en liten stad skall försöka orientera sig framot i storstaden slutar med att jonna säger vi tar taxi jag betalar, och fredrika säger vi går till hotellet, men på något sätt så slapp vi in i en något så när rätt buss, och jag satt med kartan i famnen och försökte hänga med var vi var. Måste erkänna att utan mig vet jag inte om vi skulle ha hittat hotellet endå så snabbt. Men hejj vi slapp till hotellet, och då var det dags för att ställa sig i ordning inför LADY GAGA!

Konseren började klockan åtta men hon hade ett förband som sjöng innan henne för att få igång fiilisen, själv började hon sjunga strax innan nio. En ca 2½ timmes konser med en otroligt bra artist fick vi se. Faan vilken FIILIS de va där otroligt mycke folk som skrek och sjöng och dansade, bäst fiilis var det då hon sjöng alejandro, bad romance, pokerface och just dance. Men alla henner låtar var hellt grymma hon var hellt jävla ball, hon sjunger seriöst bätre live än annars (Y) imponerande...

Efter en bra show, tog vi taxin tillbaka till hotellet. Och dagen därpå blev de att fortsätta shoppandet och att chilla i helsingfors på cafér och sedan klockan 18.30 sätta sig på tåget tillbaka till jakobstad. En otroligt bra resa hade vi och jätte trött var vi, nu väntar jag bara på nästa artist så kommer hit...
hmm vem kommer möjligtvis nästa höst kanske man snart skall börja köa för biljetter igen.
SKOJJ SKOJJ ! :DD

Här är ennu en hel del bilder som blev tagna under resan, nu tror jag att jag far och lägger mig skall sticka till staden imorron och fika med jonna och uträtta lite ärenden.

GONATT GONATT =)



(jonna då vi satt och åt vid restauranf I<3 food)


(fredrika vid I<3 Food)


(mitt hotell rum)


(konser kvällens outfit: svart högmidjad kjol- H&M, vit spets korsett-
lindex, svart kavaj- H&M, halsband-lindex, svarta skor- din sko)






P.S. har inte så bra bilder från konseren min kamera är ganska dålig
att fota där det är mörkt blev väldigt suddiga bilder, däremot filmade
jag flera av låtarna. Försöker ladda upp en nu som bäst, men skall
också låna nå bilder av jonna men de kommer upp i så fall senare...

ähh fan den ville inte ladda upp nå videon nu,testar på nytt imorron^-^


(torsdagens outfit: adidas jacka-stadium, "glansiga leder" thits-
gina trico, svart halsduk-seppälä)

(fredrika studerar karta då vi lunchade vid mäcken)


(café fazer:) )

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

fredagsmys...

Otroligt skönt med fredag. Ny städad lägenhet, och jag sitter och tittar på IDOL tillsammans med morsan och lillsyrran. Otroligt spänande att se vem som faller ut denna vecka, Alice har vari en av mina favoriter enda sen hon sjöng första gången låten samson, jag var då hellt säker på att hon skulle vara med i finalen, men för varje vecka så växer de andra och jag måste säga att jag tycker inte hon är bäst längre. Däremot tycker jag att Daniel, Minna och Geir e otroligt grymma speciellt Daniel och Geir. Är också stolt över att två från finland har kommit  så långt, hejjar stort på både Geir men också Elin som är uppvuxen i terjärv inte långt från jakobstad:))



Nu skall jag titta igenom helsingfors bilderna, så snart skall jag lägga upp en blogginlägg om helsinki.
HADE BRA TILLS DESS, kramar 8)



(shoppade i helsingfors bl.a. en wezc t-skjorta, och en rosa
original adidas jumper)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

fredag 15.10

det är fredag, har varit i skolan från 8-15 otroligt trött är jag även om jag inte har haft en ända lektion idag. Då funderar ni säkert varför jag har tillbringat 7 timmar i skolan utan att ha varit på en ända lektion. Det råkar vara så att jag inte är den här perioden i jakobstads gymnasium var jag annars går i skolan utan istället har jag valt att byta gymnasium för 6 veckor, det betyder att jag åker med buss till och från skolan, inte skojj att stiga upp 5.30 varenda morgon för att hinna fixa sig klar och sedan sitta 50 minuter i buss :/ Men annars tycker jag det är super skojj att lära känna nya kompisar och testa på nya saker (Y)

Som sakt skulle jag ha en lektion idag i skolan klockan 13 men eftersom det inte går så många bussar så måste jag tillbringa hela dagen i skolan. men jag brukar plugga lite där så har jag inga läxor och så sitter jag dagarna i ändan framför skolans datorer och läser bloggar!:D
vem vet kanske jag läser just din blogg;)

Men idag hade vi ingen biologi lektion för idag så kom det till skolan en man som berättade om hur det var då han hade varit fånge i koncentrationsläger bl.a. i Auschwitz, skitt vilka rysningar man fick, ych va hemskt, jag måste erkänna att jag är jätte intresserad av jude förföljelserna, skall göra en resa till polen och tyskland och titta på några av lägren senare i vår, mera om det senare
.

Så idag kan jag värkligen säga att jag har haft en chill dag:))
Nu skall jag fortsätta att städa lägenheten sen skall jag berätta och lägga in en massa bilder från helsingfors resan och lady gaga konseren, har vist lovat er bilder så ;)

HEJ HEJ TILLS DESS // Sandra =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

excited ;D

Nu skall jag berätta för er kära läsare varför jag ser så framemot morgondagen och torsdagen:DD
I våras, i april bestälde jag och mina kompisar jonna & fredrika biljetter till lady gaga turnen, så imorgon klockan 20.00 kommer jag se lady gaga live på Hartwall arenan i helsinfors... de här gillar jag stort.



Det blir alltså att tillbringa onsdag och torsdag i helsingfors shoppandes, boendes på hotell och tillbringa onsdagkväll på konsert;D
Men förutom allt det här skojj så kommer jag att få träffa Jenny också, jenny lärde jag känna i somras, ser henne inte så ofta eftersom hon inte bor i samma stad som jag men imorron så får jag äntligen se henne för hon skall också till helsingfors och på lady gaga tillsammans med hennes syrra :))

kommer ladda upp en massa bilder så fort jag är hemma, skall försöka blogga under tiden också ifall jag bara hittar nånstans att blogga:D


hade bäst <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

gaaaah:)

Blir smått irriterad på bloggen då den e så trög med att ladda upp bilder...
jag som skulle bjuda på bilder från min sommar:))
men hej jag kan inte vara arg för imorgon kommer det bli en otroligt rolig
dag... I will tell you lather ;D
men hej här är lite smått & gott från min sommar <3


beachen med sofia & jenny ;)


konstensnatt augusti 2010!
mina söötisar till vänner från vasa evelina och sofia


Jakobsdagar juli 2010
(sofia, evelina, jenny, jenny och jag)



mina nya kompisar som jag lärde känna under en festival i
somras:)



jag & jonna njuter av sommaren och vasa (innan rockperry festivalen)


hahah otroligt sööt bild ja döör thihih, jag & hanna smilar så otroligt,
lyckliga e vi då vi va ute å äta vid o`learys, jag och mina bästa tjejjer

sista lördagen på sommarlovet


I augusti : Amanda & Jonna & Fredrika vid o`learys, firade de sista
lediga stunderna innan plugget skulle starta på nytt på måndagen:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

heejsan:D

 

 

Vet att jag har sakt det här många gånger ”jag skall blogga aktivt” men nu känner jag mig äntligen laddad att börja blogga ordentligt:) fixade just till min blogg sida, så nu kör jag i gång ordentligt, skall verkligen försöka blogga varje dag om inte oftare.

Så hej välkommen med och följa med mig och mitt liv i min blogg :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()