Vappen:D

Idag har jag jobbat 7 timmar vid Cafét, och efter det var vi med flickorna och handlade allt som vi behöver ikväll då det blir grillfest vid Alinas. Först blir det mat med tjejjerna och sen dyker det upp lite andra vänner också. Fy faan vad jag är taggad inför kvällen, fest eller fest;)

Hoppas ni alla har en super duper nice vappen;DD

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Girls just wanna have fun!


Dessa brudar lyckades ta hem segern i kampen om att sluta tidigare från skolan idag  (tjejj vessan);) hehe
Caros bild: http://carolinemilia.blogg.se/

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

*pensioners poäng*

det är Så Ska Det Låta dags !:D Trevlig fredags kväll till er alla;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hihihihih

Är så himla glad just nu...
Skolan avslutades 50 minuter tidigare idag, vi tjejjer lyckades övertala vår lärare om att vi måste slippa hem tidigare idag (fick däremot en hemläxa över helgen som skall fixas-.-) Men det gör inget, att sluta nästan en timme tidigare en solig fredag som denna var ju hellt underbart. Blev så klart fika med några av de finaste flickorna på jorden:)

Efter det stack jag iväg till doktorn mottagning och fick hellt underbart beskes yeeeee(Y) Efter det har jag hängt vid mina vänners jobb ställen snackat med dem lite, fikat med morsan och syrran. Nu blev det till något mera tråkit dvs. städningen av lägenheten. Men meret är nog det också ganska skojj, jag har så himla fiilis just nu, fiilis liksom inför vad?? Nå så klart inför morgondagen men annars också så är jag bara glad känns som om livet leker igen hehe:D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Freeedag!:D

Shitt vilken fiilis jag har, kan inte beskriva känslan. SÅÅÅÅ himla skönt veckorna bara rusar förbi och snart är det sommarlov:DD Dagensprogram är---> Skolan, café, stafettkarnevalträning, och så har jag läkar tid till en neurolog (inget allvarligt)! yepp de var det.

Kvällens planer har jag ingen aning om men säkert något chill, skall jobba imorron så^^

Ha en bra fredag och så hörs vi senare puss hejj ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Outfits



Dagens outfit bestod av högmidjajeans-Gina trico, skjorta-kapphal



(förlåt för allt extra skräp på sidorna=0))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Outfits

Här är några outfits bilder från i tisdas:) De två första bilderna har jag lånat från H&M:s hemsida där ifrån är alltså linnet som jag har på bilderna kostar endast 9.90€:)

Original adidas jacka- Stadium, linne- H&M, jeans-cheap monday (Wautsi), Jeansväst-Gina, Skarf-Gina trico

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

shitt pomfritt

Vart har denna dag tagit vägen;O
Idag har jag hunnit:

  • Vara i skolan (såklart)
  • Besöka FPA, Skatteverket och banken och lite andra ställen och fika med caroline under håltimmen
  • Efter skolan blev det akribatikträning (ROLIG träning idag!)
  • Efter det blev det gymnastiktränings ledandet
  • Och efter det har jag suttit på nästan 2½ timmes föräldramöte/funtionär/tränarsamling för friidrotten (suck stön jobbigt)

Har typ hunnit med mycket idag men känns endå som om jag inte har hunnit med allt... Nu sitter jag och njuter av mitt efterlängtade kvällsmål, tonfisk&räk&ägg sallad mummmmmmsss... och har än ikväll kvar läxorna och en hel del annat pappers arbete att fixa:/ Bäst att sätta igång då bara!!

Hoppas ni haft en härlig torsdag;P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vacker låt <3

Gick tyvärr inte att lägga upp hit på bloggen :/

http://youtu.be/IIYOzL3cp5k

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hinner, hinner hinner...

...eller så hinner jag inte! Så mycket roligt i livet man borde ha tid med, men jag hinner inte med allt, jag hinner bara inte med:'/ Även fast jag alltid gör 100000000000 miljoooooooner saker samtidigt!

Efter senaste blogginlägg satt jag framför datorn satt och klippte och klistrade med lite outfits bilder jag skulle lägga upp på bloggen, och efter det hade jag lovat massera min lillasyster, som hade otroligt sjuk rygg (jaa en av mina skills är faktist att jag är ganska duktig på att massera om jag då får säga de själv hehe^^) Men jo det blev nog inga bilder mer ikväll och massage fick vänta tills senare, eftersom jag fick ett smatal av Alina vännen, hon var ut och promenerade med sin kusin Sara och alinas hund, och frågade om jag hänger med. Tackar man nej till ett sådant erbjudande ABSOLUT INTE! Så jo det blev typ en timmes lenkki med dem och efter det tog jag ennu en snabb lenkki (spring) runda. Hem massera syster, duschen och nu sitter jag här och käkar var så himla hungrig hade inte ätit ett varmt mål mat sen halv 12 imorse. Så hungrig så jag just svalde det sista av pastan som säkert var 5 dagar gammal, e nästan bara jag som gillar pasta vi vårt, men jag äter nog för allas del, finns det något bättre än pasta? (fråga fast mina vänner hehe;))


Så jo inga bildre idag igen, men imorron skall jag försöka hinna blogga lite mera! Kom ihåg att det är bara att kommentera eller fråga nånting, om det är något ni undrar över (Y)

Gonattt, puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fryyyyyser :'/

Efter skolan idag blev det en snabb café visit med Caroline och Alina, smider som bäst planer inför vappen yeeee!:D

Kvällen har jag tillbringat ute på spånbanan igen, det var än en gång dags för terrängcupen med friidrotts gänget, nu sitter jag och fryser. Skall fixa nå mat åt mig och en stor varm kopp té!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tent

Steg upp 5.30 imorse för att hinna plugga lite matte innan skolan, 5.45 sov jag sött i min säng igen. yepp så duktig och aktiv var jag på att plugga-.- Nu dags för mattetent och efter det blir det håltimme med Caroline då blir det att gymma lite:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeeeee:)

Efter ett hårt träningspass på gymmet smakade extra gott med mat då jag kom hem, blev så himla trött efter träningen + all mat så jag satte mig framför datorn! Nu är klockan snart 11 på kvällen här i Finland och jag har fortfarande inte plockat framskol böckerna-.- Nee men kanske ja satsar på att stiga upp tidigare imorron istället och plugga lite, nu duschen:))
Här är lite bilder från då jag och min Syrra Pyrra Jasmin var på cykelträning här om dagen:D



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3. en bild som gör dig glad

1. din profilbild på facebook och några rader om dig själv
2. en bild och en beskrivning på den som vet mest om dig

3. en bild som gör dig glad
4. en gammal bild på dig själv
5. en bild på dig och ditt syskon
6. en bild på ditt rum
7. en bild på en tid du saknar
8. en bild på en natt du aldrig glömmer
9. en bild på dig själv där du inte är nykter
10. en bild från ett ställe du älskar
11. en bild på någon som sårat dig
12. en äcklig bild
13. en bild på dig själv där du är solbränd
14. en bild som du alltid skrattar åt
15. en bild från en fest
16. en bild på dig själv där du är lycklig
17. en puss eller krambild
18. en bild på något som gör livet värt att leva
19. en bild från din förra sommar
20. en sista bild


OBS "en" bild hehe;) Bilder från några av de bästa stunderna under det senaste året med de bästa fösrtåss ! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Härligtttt

Hahha skön då jag har 4/6 möjliga ämnen i denna period i skolan har alltså en hel del håltimmar, och har dessutom lyckats pricka in håltimmarna samtidigt som mina vänner. Enda problemet är att jag blir hellt crazy jag kommer inte ihåg när jag har håltimme med vem, visade att idag var det dags för håltimme nr# 2 med Jonna och inte med Ivar och caroline ^^ Men inte gjorde det nå inte blev fika med min vän jonna ponna istället;)

Efter skolan blev det att lägga sig ner i solstolen här hemma (trots att det var ganska kallt och mulit stund vis därute) och kunna fortsätta läsa i efterlängtade Elsas mode! har nu avslutat boken efter 3 dagars intensiv läsning, den är så himla bra bok. Den har inspirerat mig mycket om hur jag vill ändra min blogg lite här än i vår, och annars fått mig att drömma om framtiden hehe;) Som jag konstaterade åt min vän jonna idag: att jag behöver och vill ha en Hugo i mitt liv också ;D Längtar redan efter att jag skall få läsa fortsättnings böckerna i serien Elsas mode(Y)


Men nu skall jag ta mig i kragen och få gjort något, iväg till gymmet för lite träning innan jag ikväll borde plugga lite till morgondagens tent:S

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Schoool!

Yepp redo för dag 1/4 i skolan denna vecka hohejjj --> VAPPEN närmar sig:D 

Nemen no kommer det här gå fort nog. Dagens planer vet jag inte mycket av, det blir nog en kaffe här med Caro och Ivar eftersom vi har håltimme. Och antagligen blir det också gym nångong efter skoldagen beror lite på vädret! Men nu matematik lektion -.-

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Elsas mode



Efter en lång och skön cykeltur mes syrran pyrran, blev det glass vid torget mums för Tiramisu glass. Hemkommen från cykelturen blev det att lägga sig djupt inne i Elsas mode, så otroligt bra bok har aldrig tidigare läst en liknande bok. Rekomenderar den varmt åt alla som är intresserade av mode, kärlek och en massa annat!

Har också varit händig av mig och skruvat upp våran gunga och utomhusbord, och plockat fram våra solstolar härligt!!!

Nu är det räksallad och Deperate housewives på schemat och efter det blir det ännu några avsnitt sex and the city, måste jag påminna er om att det är måndagskväll = Sandras serie kväll

Efter det säger jag gonatt och hejdå sköna långa påsklov imorgon är det skola igen, men endast 4 dagar denna vecka ... snart är det sommarlov! 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skepp och hojjjjjjjj 8)

Nu sticker jag ut i detta vackra väder, har varken pluggat eller städat idag fan också är inte så bra med det här med självdiciplin:( GAHHH-.- Har suttit hela dagen vid datorn har flyttat mig så mycket som till köksbordet för att käka, men nu sticker jag och lillsyrran ut och cykla misstänker att det blir årets första glasskiosken besök, måste ju passa på att hälsa på Caroline samtidigt hon som jobbar och är duktig medan jag bara chillar;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Twitter!

Kan ju inte precis säga att vi är aktiva, men nu hittar ni mig/oss även på twitter, så kolla och följ med oss även där!

http://twitter.com/#!/SandraAnneli

http://twitter.com/#!/sunshinegirls4

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2. en bild och en beskrivning på den som vet mest om dig

Jag tror faktist de är alina som vet mest om mig just nu, hon vet nog inte allt om min barndom men om mig de senaste åren tror jag att hon har ganska koll på hehe;)
(Skulle den här frågan dykt upp ännu för ett tag sen skulle jag nog inte ha svarat alina:)))


Alina, är en sprallig, rolig, söt tjejj som man aldrig har tråkit med och heller inte tyst med;)
Hon lyckas nog alltid hitta rätta saker att säga åt mig heh 8)
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens program!

  • Städa
  • Plugga
  • Tillbringa dagen ute i det vackra vädret
  • Träna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Läser!? ;O

Yepp jag sitter och läser en bok, vet inte när jag senaste skulle ha haft tid för att läsa:O När jag var yngre läste jag nog typ en bok om dagen oskojjat!

Men nu just sitter jag och myser med en romanpocket i handen som jag lånade av Alina:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1. din profilbild på facebook och några rader om dig själv



Jag är en tidsoptimist som har levt mina 17 (snart 18) år genom att drömma mig genom livet, är en planeringsfreak som har stora planer och drömmar om framtiden! Storgillar sommaren och mina underbara flickor <3 Idrott har alltid tagit en stor del av mitt liv, och det kommer det nog att ta i fortsättningen också. Tillbringar mycke tid med att läsa bloggar och följa med det senaste modet.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dags igen!

1. din profilbild på facebook och några rader om dig själv
2. en bild och en beskrivning på den som vet mest om dig
3. en bild som gör dig glad
4. en gammal bild på dig själv
5. en bild på dig och ditt syskon
6. en bild på ditt rum
7. en bild på en tid du saknar
8. en bild på en natt du aldrig glömmer
9. en bild på dig själv där du inte är nykter
10. en bild från ett ställe du älskar
11. en bild på någon som sårat dig
12. en äcklig bild
13. en bild på dig själv där du är solbränd
14. en bild som du alltid skrattar åt
15. en bild från en fest
16. en bild på dig själv där du är lycklig
17. en puss eller krambild
18. en bild på något som gör livet värt att leva
19. en bild från din förra sommar
20. en sista bild

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagskvällen !

Tillbringades alltså med dessa två underbara tjejjer <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Påskmys @ O´Learys

Torsdags kvällen tillbrinagdes alltså vid o`Learys med Caroline, Alina och Jonna<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemma!

Hemma efter en härlig lördagskväll med caro och alina<3
Tortillas, påskgodis, popcorn och cider stod på shemat:D
Sleeeeepover vid alinas, tror vi somna kanske halv 5 eller nå och sen en ganska tidig väckning idag eftersom flickorna skulle till jobbet, härligt väder idag och jag skall snart äta nåt och sen sticka iväg till mormors=)

Vi fixade också twitter igår så snart mina vänner kan ni följa med allt vad vi tjejjer sysslar med;)
Ha en sköön söndag alla puss ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!:D

Idag har jag strålat ikapp med solen haha!:D
Imotsats till gårdagen som var en urusel dag har den här dagen bara varit bra;)

Startade dagen med tidig väckning, och iväg och leda friidrottsträningen, sista inomhusträningen innan vi kör på fullt igång med sommarsässongen!(Y) Efter träningen käkade jag lunch, fixade vår dator i skick med min bror. Krattade hela våran gårdsplan i solskenet och bjöd påskhäxor på godis:D Efter det cyklade jag iväg till min farmors hjälpte henne med att klippa hennes äppelträd och sen fikade jag med henne har inte sätt henne på flera månader:') Fick en tidig födelsedagspresent/pengar av henne + lite extra pengar som vanligt hehe, nu är jag rikare igen NIICE :DD

Efter det cyklade jag hem, passade på att hälsa på Alina vid Donkken då hon jobbade(Y) Och nu har jag duschat och skall fixa mig redo för en super niice kväll med brudarna. Vi skall bland annat fira att sommaren är nästan här, firandet börjas vid Aaa-linas, men vad kvällen bjuder på det vet ingen ;DD Nu och fixa det sista innan caro kommer hit och sen sticker vi till Sandsund. Hoppas ni alla har fått ta del av lika underbart fint och varmt väder som jag har fått ha idag, ha en super bra lördagskväll alla och festa lugnt:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kaos

Dagen har varit lite kaos aktigt. Det här är lite vad jag har sysslat med

  • Påskstädat
  • Fixat mat och efterrätt
  • Försökt fixa vår dator tillsammans med min bror
  • Varit på en 2 timmars powervalk
Var i stort behov av att få rensa tankarna lite och eftersom det var hellt underbart väder här i Jakobstad idag så passade det perfekt att ta en lång promenad, få fundera över att som jag har varit med om den senaste tiden. Även om det finns mycket i mitt liv som jag bara skulle vilja lägga bakom mig och fortsätta frammot så är det inte alltid så lätt! Men jag kan fortfarande bara konstatera det att varje motgång i livet gör en bara starkare i längden.. Så jag borde nog vara ganska stark just nu höhö. Nemen man måste ju bara lära sig av livet visst är det så?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jaaa

De senaste kvällarna har jag gjort en massa skojj. i onsdas var det dags för terrängcupen med friidrottarna, hade spring övningar i terrängen med mina duktiga friidrottare otroligt skojj:D

Igår blev det dags för att titta på första fotbollsmatchen utomhus för denna sessong :)) efter det stack vi till O´learys med brudarna för att tillbringa kvällen där med mycket snack och lite smått och gott namm namm:)) Idag blir det nog en chill kväll hemma, sköönt efter denna dag:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sådan är jag

Förutom att jag är väldigt tidsoptimist så hör också till min negativa sidor att jag är envis och att jag inte alltid tänker mig för vad jag skriver och säger. Både i värkligheten men också här på bloggen. yepp man skall alltså inte alltid ta allt vad jag säger för seriöst det kan vara vad jag har sakt i just ett sådant läge då jag bara borde hålla käften stängd... Det var dagens visdoms ord det... Och här är en låt som jag lyssnar på just nu:))


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hihi

Har just fikat med jonna först, och sen också med caroline och Ivar. har på cafét träffa på världens sötaste lillaflickbabys, som gillade mig så mycket så att hon bgörjade nästan gråta när jag gick hihi...

Har också idag mött en person som jag allra minst ville se-.- men nåjjjjaaaa så kan det gå ibland... som tur hade jag Ivar med mig så jag sen fick ta ut min ilska på hehe eller berätta åt honom om min ilska mot denna person theheh... Nu har jag en lektion kvar sen skall jag vara lat skippa akrobatikträningen och iställe sticka hem och äta snabbt innan jag skall och leda gymnastikträningen, skippar akrobatik för annars skulle jag inte slippa hem innan about ikväll nångong seeeent ikväll...

Efter träningen skall jag fira med mina vänner att det är påsklov genom att först sticka och kolla på fotbollsmatchen mellan IFk jakobstad - JBK och sen efter det skall jag se vad kvällen bjuder på:)) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skolan

Sitter i skolan just nu men nu gymmet... caroline ville att jag skulle hälsa från henne åt alla mina bloggläsare :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

-.-

Ilskan som finns inom mig just nu måste ut... Har just fått ut ett matteprov som jag kan säga att gick allt annat än braaaaaaaaaa! Gaaaaaaaah har en massa svärord som jag försöker hålla inom mig just nu, tur att jag tog träningskläderna med idag så att jag kan nu med det samma sticka till gymmet för att träna!

Försöker övertala mig själv att det finns värre saker just nu i livet, och det finns det också till och med i mitt liv just nu... Känns som om mina föräldrar ständigt dyker upp i min vardag, det är väll så det skall vara skulle bara hoppas att det skulle finnas mera positivt med dem och inte att man alltid skulle må dåligt då de ständigt lyckas med saker men... Fortsätt kämpa mamma <3 Varje uppförsbacke har också sin nerförsbacke!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugna favoriter

Satt och lyssnade på lugna favoriter då denna låt kom, kunde inte undvika att sitta och sjunga med. Det här var en låt som ständigt spelades på min spotify för precis ett år sedan och en ganska lång tid in på sommaren också:))

This Is My Life lyrics


I'd go down the beaten track
Long the river with an empty bag
At the end she said to me
Why are you here with the autumn leaves?

Cause this is my life, my friend
And this is my time to stand
Now this is my life, my friend
And I can't be no one else

I'm done tipping on my toes
Striking iron and attack my soul
Misty moon you're gonna see
I've got your blues to get on my feet

Cause this is my life, my friend
And this is my time to stand
Now this is my life, my friend
And I can't be no one else

I don't wanna run, I don't wanna fight
I don't wanna hide, I just wanna stay free
To be me

I don't wanna win, I don't wanna lose
I don't wanna play, I just wanna remember
My name

Cause this is my life, my friend
And this is my time to stand
Now this is my life, my friend
And I can't be no one else

Cause this is my life, my friend
And this is my time to stand
Now this is my life, my friend
And I can't be no one else

This is my life, my friend

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttis här...

Har fixat en massa staff med elevkårensekonomin (räkningar) och mina egna money staff, lyckats bygga våran printer och byta färgpatron (Y) jag e så duktig så:) Mamma jobbar kvällen idag så jag har fått se till att rasta katten höhö (vi har en liten söt innekatt som vill på vårpromenad:)) har fixat mat och just käkat kvällsmat med min lillasyster blev lite sent eftersom hon hade träningar.

Nu tror jag att jag skall gå och lägga mig joo jag vet att klockan är about 21 här i jakobstad, men jag är så himla trött och dessutom så vill jag inte försova mig imorron igen på grund av att jag är utmattad, precis som jag gjorde imorse. Skulle stiga upp about halv 6 imorse eftersom jag hade friidrottsträning klockan 6.30, vaknade först 07.05 shoho duktig jag! Nååjaaa jag stack direkt till skolan iställe för att träna nå imorse:P Fattar inte att jag kan vara så där trött hela tiden, undrar om jag har nå sömnsjukdom, finns det sånt eller klart det finns men jaaa... Jag menar när och var somnar inte jag, jag var till och med nära att somna idag i skolan på rasten när vi satt i solen där ute, det var så varmt och skönt hehe...

Men det är ju så skönt att sova. Det finns ju inget bättre än att få sova,mysa och somna i famnen på någon kille så betyder mycket för en...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hahaha

Jag måste bara berätta om något lite äckligt som hände igår då jag var i jobbet, en liten söt kille på runt 3-4 år råkade sätta lite i halsen då han var så ivrig på att käka sin påskbulle så då råkade han kasta upp, jätte fresch blogginlägg. men jag måste ju berätta om alltmöjligt som jag är med om i mitt liv och i mitt arbete hehe;)


Här är lite bilder från bakandet i torsdags med caroline:))



Nu måste jag traska iväg till köket och sätta igång med att fixa mat hejjdååå^^

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uteserverings säsongen

Har idag inlett utomhuscafé säsongen, fikade vid café fredrika med jonna. Även om det var för en gångs skull ganska varmt därute så blåste det så himla mycket så det var nog lite kallt att sitta utomhus. Men det var nog himla skönt ialla fall har längtat så himla mycket till att få börja sitta utomhus på sommrarna dricka en kaffe med vännerna och ta ett blåss från en LM grön, de är nog sommarkänsla den. o Joo mina kära vänner som läser min blogg jag ska försöka att inte röka!

För er som inte känner mig så bra, måste jag alltså göra er besvikna och säga att jag har rökt förut inte mycket eller så men sen i fjolsommras rökte jag ett par månader in på hösten/vintern. Tog sen beslutet att jag skall endast fest röka eftersom (det är ohälsosamt) men framförallt för att det är så himla kallt att gå ut på vintern för att röka... var hellt enkelt inte värt det :) Men jag skall försöka att röka bara lite i sommar, men det lär nog bli att jag tar en cigg nu som då bara för att det är så gott jag kan ju alltid sluta igen till nästa vinter;)

Har idag varit på café med caro och alina också efter skolan:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Senaste dagarnas händelser

Jaa allt möjligt får man vara med om, i söndags vakade jag till runt midnatt för att följa med de intressanta riksdagsvalen så vi hade här i Finland. Kan ju inte säga mycket mer än att jag är otroligt besviken på Finlands befolkning som röstade på Sannfinländarna, vart är vårat land på väg!:O "bort med pakkoruotsi-tvångssvenskan från skolorna, finland ut ur EU och bort med Euron från vårat land"  det är vad en bunt med politiker tycker som är dessutom  flyktingfientliga, alltså nej nej nej vad tänker finlandsbefolkning med. Vill vi värkligen ha ett sådant parti/politiker som tycker så här in i regeringen eller var det bara en förhastad slutsats på grund av att vi vill ha förändring... Alltså kom igen. Nå som tur i oturen så fick ju inte den här partiet de flesta röster så kanske finland ändå har lite hopp, men jag blir nog orolig först så får sverigedemokraterna stor framgång och nu sannfinländarna-.-

Nåjaa är trots allt glad för att det partiet som jag håller på fick fortfarande lika många mandat och inte förlorade i sin valkampanj som de flesta andra partier. Även om jag inte fick rösta än då jag inte är arton så tycker jag politik är så himla intressant och jaa om några år så är nog jag antagligen också med i valkampanjen endera och hjälper till eller som kandidat:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndagen

Har idag haft skola precis som alla andra måndager, efter det blev det 4 timmar jobb. Då jag höll på att städa undan efter dagen fick jag besök av Alina som drog med mig till café fredrika!:D Där fick vi också fika vänner av Ivar, Anders och Dani:D

Nu sitter jag och tittar på Desperate housewives som satte igång igen efter några månaders paus (vet att jag sade redan förra veckan att de börjar men jag hade missat mig då, var så ivrig på att de skulle börja hehe;)) men nu här efter får jag sätta igång med mina måndagsserie kvällar igen med Desperate housewives och sex and the city niice niice :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lugn söndag:)

Har varit och fikat med Nina idag i några timmar eller rättaresakt så satt vi vid O´learys och drack sodavatten och juice, Nina är en barndoms gymnastik kompis åt mig:) Har haft en lugn dag, men har inte hunnit haft kafferep med sina flickor:/

Skall gå och fixa nå mat med min mor nu är vrål hungrig;) Hörs senare!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt nummer

Nytt nummer av modeflickan har utkommit:))

http://issuu.com/modeflickan/docs/april2011?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fcolor%2Flayout.xml&backgroundColor=FFFFFF&showFlipBtn=true

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

17042011

Dagens program är:

  • Städa lägenheten
  • Äta god söndagslunch
  • Fika med Nina
  • Söndagskaffe med mina flickor
  • Plugga
  • Fixa nå räkningar
  • Söndagspromenad
Yees de var mina planer för dagen, bäst jag sätter i gång nu!:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag igen...

...Veckorna bara rusar förbi, vi är redan inne i mitten av april:O

Han inte blogga nå igår hela dagen tillbrinagdes inomhus i en gymnastiksal trots det underbara varma vädret utomhus! Var trots allt en jätte rolig dag, känns som om jag äntligen börjar bli säker på mitt domararbete, efter någraårs bedömmande och ser framemot att viudareutbilda mig som domare till en högre nivå så kanske ni trots allt ser mig om 10 år som gymnastikdomare på OS och VM etc.

Kvällen tillbrinagdes vid Alinas med henne, jonna och Caro:D Hade mysig tjejkväll med paprika, morötter, gurka och vindruvor, dipp saltakex och en massa annat smått och gott :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pizza & Twillight

Kvällen bestod av besök i Solf vid systers hus fick kånka runt och bära en massa köksskåp och klädskåp och hjälpa systers pojkvän med det. De kan jag säga er att inte var lätt, dagens gym pass värkligen hohejj;P

Sen bakade vid pizza med syster och kollade twillight vår favorit film, men vi somnade båda två, de e nog första gången jag somnar i twillight trodde inte jag skulle kunna göra de di är för bra för sånt, men jag var nog himla trött så:) Nu ska jag gå och lägga mig har en lång och tuff dag framför mig :D

Gonattt <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känslan...

Har en lite konstig men spännande känsla i kroppen just nu, nu då jag har rört mig lite här i campus området i min systers skola, och känner mig väldigt studerande bland alla andra universitets folk. Känns det kul att få studera, och även om jag vet att studierna på högre nivå är väldigt mycket jobbigare än gymnasie studierna så ser jag riktigt framemot att få sticka iväg och studera. Även om jag nog gilar att studera i gymnasiet också.

Men det känns som om jag mer och mer börjar vara redo för att ta nästa steg. Sticka iväg på egen hand till en ny stad med nya möjligheter, kompisar, studieplats och lägenhet! Jag tror det är en stor steg i livet men jag tror jag är redo för det nästa höst (2012).

Jag vet inte hur jag skall förklara det men det känns på något sätt som något spännande att se framemot^^ Nåjja bara ett år kvar i gymnasiet, de är nu det gäller at börja ta vara på den här sista tiden där. För den är ju nog trots allt en väldigt rolig och häftig tid i livet

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vasa och ÅA

Hallojsan, nu är jag glad jaa så här glad har jag inte varit på länge. Fast jag har skoskav och vristen värker efter att jag steg snett i stan idag hihi *piinsamt*.

Idag har jag tillbringat hela dagen i Vasa på studiebesök hos några universitet och yrkeshögskolor som finns i staden. Valde att åka och lyssna på presentation om min storasystersskola trots att jag nog har varit här ett par gånger redan. Min syster studerar då vid Åbo Akademi, pedagogiska fakulteten i vasa och hon kommer högst troligt bli klar klasslärare än i vår. Under lunchpausen sprang vid med tjejerna in till centrumet för lite shopping (även om jag inte skulle få handla nå!) Och sedan var det dags för presentation om Svenska handelshögskolan, Hanken. Själv har jag alltid varit väldigt intresserad av politik, samhället och ekonomi men hanken är nog inte ett alternativ för mig eftersom jag varken är väldigt intresserad av teoretiska studier och inte heller av språk.

Just nu sitter jag vid ÅA igen sitter vid datorn och väntar/lyssnar på då min syster jobbar på sin gradu tillsammans med Janna, hennes studiekamrat. Min syster är hellt underbar hon lyckades fixa mina domarpapper /regler åt mig eftersom hon printade ut dem i skolan på hennes studiekonto hellt underbart jag kan alltså stolt vara domare imorgon:D Min syster räddade min dag<3

Snart skall jag och min syster åka iväg och spendera lite speciell systertid, jag vill åka ut och titta på deras hus bland annat, snart flyttar de in i sitt ny byggda hus. Tänk att hon är redan så "gammal" kan inte förstå att det är jätte länge sen vi var små :')

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Känner mig kass!

Igår hade jag och caroline då bakkalas eftersom Berlingruppen skall sälja kakor idag på marknaden:)) Måstew säga att jag och caro är mästare på att baka hehe^^

På kvällen gjorde jag allt som fanns i min makt för att kunna printa ut 80 sidor domarregler för gymnastiken. Skall alltså agera domare nu på lördag i kristinestad på finlandssvenska gymnastikmästerskapen för rytmiskgymnastik. Men men men de slutade inte så bra eftersom vår printer gav upp efter 3 sidor-.- känner mig så himla dålig, får komma på lördag med svansen mellan benen och gamla regelmappen i handen och säga att jag inte har kunnat förnya reglerna, undrar nog om de skjuter mig eller om jag typ inte får sitta domare :/ Jag får bara hoppas på det bästa men de är så himla piinsamt, känenr mig så oansvarig. Etersom det hör till en domare att alltid ha koll på reglerna och alla ändringar hehe.

Men nu sticker jag till Vasa på studiebesök med alla tvåor:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakning

Dagen  har beståt av ny period i skolan, café med caro och ivar. Genrep med gymnastikgruppen inför helgens tävling, och nu får jag fint besök av caroline vi skall snart sätta igång med att baka :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ifjol


Måste bara sätta in en bild från klänningen som jag bestälde från nelly förra våren till skolavslutningen. Gillade den jätte mycket hoppas jag blir lika nöjd med årens klänning:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar klänningar

Har så problem med att veta vilken sorts klänning jag vill ha i vår på skolavslutningen och alla kompisars /släktingars sommar kalaser studentfester:)  Gillar alltid att på våren klä mig i mera ljusa färger det känns så vackert på nå sätt. men den blåa är nog inte hellt fel den heller, jag gillar blått, och den sko nog bli himla fin sen senare i sommar då jag blir lite brunare:D Den med guld paljetter plockade jag nog bara med för att jag tycte den var häftig men den känns inte så sommrig jag skulle kunna ja den på typ julen/nyårsfest eller liknande så det blir nog inte den. Gillar mest de två högst uppe i hörnen. Jag har aldrig haft en klänning med endast ett "band" jag tycker det är så himla fint. På nå sätt fastnade jag mest för den uppe i högra hörnet tror den skulle bli jätte bra! Vilken tycker ni att jag borde inhandla?


(alla kläningar är förestän från nelly.com)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Melissa Horn







Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tonfisk ur burk

Just hemkommen fån gymmet, tog det lite chillare idag eftersom jag fortfarande är snuvig. Innan gymmet med caroline tog jag en snabb kaffe med alina, jonna och caro:))

Nu sitter jag och käkar tonfisk direkt ur burk, va så jävla lat så jag orkade inte fixa nå mat åt mig (nog att kylskåpet är fullt med rester från de senaste dagarnas middag!) hehe. Ähh kanske jag nog borde ändå fixa nå mat åt mig innan jag skall snart sticka till Tellus för att leda friidrottsträning.

Live every moment
and never stop
dreaming

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lunch

Har haft sista lektionen historia för detta läsår (och i hela gymnasiet tror jag!) och sista lektionen i historiakursen om förintelsen:)) Nu ser jag fram emot resan i maj till Berlin, Krakow och Auschwitz:D

Men nu skall jag sticka och äta skollunch och sen blir det café eftersom jag har håltimme med mina flickor ända tills typ 1, då vi har provutgivning(Y)

Ha det bra 8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tatueringar

Var uppe allt för länge igår kväll och sökte efter en tatuering åt mig. Yepp skall fixa en (två) tatueringar åt mig här ännu i vår nice nice. Har enda sen jag kunde prata sakt att jag vill ha en tatuering sen då jag fyller arton, det börjar närma sig nu, men eftersom jag inte kan fixa de i sommar då jag har fyllt måste jag fixa de ännu här i vår spännande:D



Nu till skolan:/ Hörs senare!




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"...Som ett slagfält..."

Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute it's love
And suddenly it's like a battlefield

One word turns into a war
Why is it the smallest things that tear us down?
My world's nothing when you don't
I'm not here without a shield
Can't go back now

Both hands, tied behind my back with nothing
Oh no, these times when we climb so fast to fall again
Why we gotta fall for it now

I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for

Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?
Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?
Why does love always feel like

Can't swallow our pride
Neither of us wanna raise that flag
If we can't surrender then we both gonna lose
What we had, oh no

Both hands tied behind my back with nothing
Oh no, these times when we climb so fast to fall again
I don't wanna fall for it now

I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for

Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?
Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?


I guess you better go and get your armor
(Get your armor)
Get your armor
I guess you better go and get your armor
(Get your armor)
Get your armor
I guess you better go and get your

We could pretend that we are friends tonight
(Oh, oh, oh)
And in the morning we'll wake up and we'll be alright
'Cause baby, we don't have to fight
And I don't want this love to feel like

A battlefield, a battlefield, a battlefield
Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield

I guess you better go and get your armor

I never meant to start a war
You know I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
(Fighting, fighting for)

Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?
Why does love always feel like a battlefield
A battlefield, a battlefield?

I guess you better go and get your armor
(Get your armor)
Get your armor
I guess you better go and get your armor
(Get your armor)
Get your armor

Why does love always feel like?
Why does love always feel like?
A battlefield, a battlefield

I never meant to start a war
Don't even know what we're fighting for
I never meant to start a war
Don't even know what we're fighting for

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vissa dagar är bättre än andra...

Hade en ganska kort skoldag idag, hade bara historia presentation och lyssnade då andra snackade.

Efter det fikade jag med caroline och alina och efter det blev det en 4 timmars arbets shift, eftersom både jag och alina var väldigt på gång att göra nånting ikväll eftersom denna skolperiod är typ över och vi inte har nå läxor(Y) Efter många om och men vad vi skall hitta på för nå skojj fick det bli café igen hahha brist på idér eller ;) nee men de va ganska kyligt ute också och jag hade inte hunnit vara hem efter skolan och jobbet så det fick bli att vi satt inomhus trots allt :D Kyligt eller kyligt att cykla hem sen:/

Fick ett "trevligt brev" från skatteverket, de brev som kommer en gång om året på våren och berättar om man har betalat för lite skatt ifjol eller om man har varit snäll och får vänta på att i december få lite pengar (skatteåterbäring) Eftersom jag fick så himla tråkiga nyheter ifjol och hamnade att betala en summa iställe för att få ta emot, förväntade jag mig det värsta med tanke på att jag förtjänade ganska så mycket merifjol än jag brukar men nej nej här får jag ta emot pengar:OOOOO Detta trodde jag inte shohohohoh jag får för första gången skatteåterbäring, detta har jag väntat på ända sen ajg var 13 och började jobba, julklappspengar kommer i december (även om det inte räcker långa vägar :P)

Nu är jag nog trött, imorgon skolan, provutgivning och sen gym med caroline (förstår inte hur jag skall klara de med tanke på att jag fortfarande är förtjyld tror jag får ta det ganska lugnt!-.-) :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Powerpoint

Nu har jag fixat powerpoint presentation steg upp klockan 7 imorse -.-

Nu of to schoool:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

mhhmmmhhhmmm

Nu var då historia färdigt skrivat, skall ennu imorgon morgon sätta ihop en powerpoint presentation och sen CHECK!

Bara på grund av att jag har varit så oaktiv med att lägga in bilder från då vi har varit senaste gångerna på café;)



Nu gonattt:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Har idag skrivat sitt sista prov för denna provvecka, har fikat en stund med alina och jonna och i hela tre timmar med caroline, har också gått i affärer med caro :D Och njutit av detta underbara vår väder. Kan det bli mycket bätte (jo några + grader till men annars perfect!) Har sedan jobbat några timmar på cafét. och nu inväntar jag Fredrika hit så att vi kan fixa klart vårt historia arbete:)) Idag sänds det igen Desperate housewifes från "nelonen", om jag inte minns hellt fel :D shohoh

Har haft en hellt underbar dag och jag strålar ikapp med solen just nu ;)

Ha de bäst!8)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

lalalalalalalla

Tolv timmar senare efter att jag har skrivat på bloggen om allt vad jag vill/ska hinna med under denna söndag, kan jag då bara konstatera att jag har hunnit med det mesta. Jag har hunnit äta morgonmål, skriva historia föredrag med fredrika gjorde vi ikväll i några timmar fick inte skrivat klart men vi mådte hinna försöka fixa klar det imorgon på egen hand! Har inte promenerat idag nepp men istället har jag cyklat till och från sandsund, vid alinas@sandsund blev det kaffe med jonna,caro och alina förstås. Och glass i stora lass;)


(förlåt caro för att jag lånade din bild igen men jag måste bara då jag aldrig orkar ha med min "superduperbra" kamera;))

Det vad jag inte har hunnit med idag är att jag inte har hunnit plugga till morgondagens tent ännu, men skall försöka orka kolla snabbt igenom lite typ kankse i en halv timme om jag är riktigt duktig hehe:P
Men jag har däremot suttit och snackat i telefon med alina ikväll igen i en timme ungefär, den här gången var det faktist jag som får dyr räkning och inte hon. Men ibland måste man bara få prata av sig lite, och det var precis det vad jag behövde ikväll, få klaga/och fundera lite över livet!

Så jo jag har värkligen fått prata med mina flickor idag både vid alinas på dagen och med alina senare på kvällen:D helllllllt mega underbara tjejjer jag har <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Someone Like You

heard that you're settled down,
That you found a girl and you're married now,
I heard that your dreams came true,
Guess she gave you things I didn't give to you,
Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead, yeah,

You know how the time flies,
Only yesterday was the time of our lives,
We were born and raised in a summer haze,
Bound by the surprise of our glory days,

I hate to turn up out of the blue uninvited,
But I couldn't stay away, I couldn't fight it,
I had hoped you'd see my face,
And that you'd be reminded that for me it isn't over,


Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"

Nothing compares,
No worries or cares,
Regrets and mistakes, they're memories made,
Who would have known how bittersweet this would taste?

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"

Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"
Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

härliga söndag är här, har alltid varit en sån där person som gillar söndagar. Även om jag alltid har haft en massa för mig på söndagar får söndagar en att känna sig lugn endå...
Jooo ni kanske är shockade över att jag är vaken typ klockan 10 på söndagsmorgonen, shockad är ialla fall jag! Har varit hemma de två senatse kvällarna och gått och lagt mig ganska tidigt känner mig ganska pigg, men jävligt förtjyld-.- Har varit förtjyld sen i torsdags och inte kunnat träna nå:7

Söndagens planer då:

  • Äta en härlig morgonmål
  • Skriva historia föredrag med Fredrika (lär ta ganska många timmar det)
  • Plugga till matematik tenten som jag har imorgon
  • Skulle gärna ta en promenad nångong under dagen också
  • Skulle gärna också hinna fika med sina kompisar (hoppas di öppnar utomhuscaférna snart!) om nån av mina kompisar läser dehär och är också på G att ta en kopp kaffe mitt i allt pluggandet ---> ring mig!;) eller vill sticka ut och gå! Desperat här hehehe:P

Hoppas ni alla får en bra start på er söndag! Kraaam

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För fint för...

...att vara sant<3

Dessa helt underbara skor finns på have2have.se! Speciellt de två senare så är precis sådanna skor som jag har velat ha länge, skulle mer än gärna klicka hem dem till postlådan hellt underbara ljuvliga vackra ting<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag 9 april

Feeeeeeeeest, eller nee inte fest hhehehhehe:D Men jag ler som en solstråle fast det inte är fest hahah! Det där var omotiver jag vet! thihih men ibland måste man ju bjuda på lite omotiverade oseriösa blogginlägg också!

Igår kväll hade jag besök av Caroline och senare också amanda och fredrika. En tevlig tjej snackkväll.
Idag har jag jobbat 6½ timme på en busy café, har haft sjukt snygga killkunder trodde jag skulle sätta tungan i halsen alltså gud, nu börjar det nog bli sommar då man ser sådär snygga killar heheh;D
Hade också besök av en annan snygging de vill säga Alina, och efter att jag hade stängt för dagen gick jag och Alina för att fika på ett annat café. Nu sitter jag och funderar på vad jag skall hitta på ikväll!:D

Vet inte när jag senast har varit hemma en hel helg eller hemma i hemstaden liksom, men på nå sätt stor njuter jag av det och den här helgen går ut på att bara tillbringa tid med mina vänner och allt skojj man kan hitta på med dem, har faktist saknat jätte mycket det att bara kunna vara med dem, har inte fattat att jag har inte tillbrinagt en hel kväll med dem på länge!:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

080411

Känner att idag är det en bra dag på grund av att:

  • Det är fredag
  • Matematikprovet gick hellt okej
  • Jag har fått fikat med Jonna, Amanda, Hanna , Caroline och Alina
  • Jag har märkt hur mycket underbart jag har i livet att vara glad över som till exempel mina härliga, underbara vänner<3
  • Vi har fått reda på hur hälsokunskap studentskrivningen gick, endast preliminära resultaten men jag hoppas inneligt att de inte sjunker i mitt fall. Är i alla fall jätte nöjd med vad jag presterade med tanke på hur lite jag hade pluggat och hur ångest jag hade innan skrivningen just på grund av att jag inte han plugga!
  • Skall sitta barnvakt ikväll hellt okej inte kanske världena skojjigaste sak att göra på en fredagskväll, men är endå trött så det är nog bara bra att jag har en hemma kväll, skall dessutom jobba imorgon så...
  • Får sällskap av Caro som kommer och tillbringar kvällen med mig, super bra de så jag inte behöver sitta själv ikväll:D
  • Och så måste jag säga att jag tycker det är super roligt att vi har ett litet projekt på gång med girlsen, men mera om det en annan gång thihi;)
  • + att jag skall städa lägenheten alltid lika roligt !:D

Tycker att den här låten är jätte vacker, lyssna och njut mina vänner...
Puss&kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:')

Igår kväll efter träningen blev det en liten körtur med Jonna&Alina<3

Idag har jag skrivat modersmålstent en diktanalys. Gick nu inte så bra men vad kan man, efter det var det dags för provförberedelse till matematikprov som jag har imorron. Fattar NOLL!

Efter det blev det fika med caroline, alina och jonna:)))

Cyklade hem från stan med Alina, tycker det är så himla kul att cykla igen eftersom jag inte har cyklat på typ 2  månader, så jag tog friviligt cykeln till skolan och cyklade omväg på hemvägen också!=)

Ikväll blir det genrep inför helgens gymnastiktävling!
Och så borde jag få pluggat lite till matematiken också:/

Idag är det en lite bättre dag än vad det var igår men känner mig fortfarande lite hängig. Och fick ett tråkit samtal idag så jag blev jätte arg och ledsen. Blev lite shockad över hur jag reagerade och märke hur nära jag har för att tårarna skall komma fram... Har nog svävat lite på rosa molnen senaste tid, och det börjar nog vara dags att komma ner till jorden igen och inse lite fakta... har inte riktigt märkt hur det igentligen ligger till i mitt liv just nu. Men det är nog bara att fortsätta kämpa på:')

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

-.-

Musikframträdandet gick sådär...
Har varit och fikat med alina, caroline och jonna vilket var jätte trevligt (Y)
Har annars en jätte jobbig dag idag, känns som ingenting vill lyckas alls idag-.- En av orsakerna är att jag har bråkat men min mor om en massa saker och resten som är dåligt med denna dag vill jag inte berätta här...

Skall snart sticka iväg och leda friidrotts träningen, tänkte faktist cykla till träningen och testa min nya cykel =)

Imorron kör jag igång med min provvecka vilket inte är roligt med tanke på tenterna, men är endå lite skönt eftersom man har ganska korta dagar då^^

Hoppas ni alla har en bättre dag än vad jag har, styrke kramar till alla som har det jobbigt det behöver ialla fall jag just nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

School

Idag har jag endast två lektioner eftersom provveckan börjar idag på eftermiddagen, men jag har inget prov än idag SKÖÖÖNT, så istället sticker jag till stan efter skolan. Men innan det blir det ännu historia och musik lektion. Och under lunchrasten skall våran musikgrupp ha ett litet framträdande i elevcafét, spännande och roligt!;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbat

Har haft en lång dag i skolan. Och efter det jobbade jag ennu kvällen, cirka 4 timmar:)  Tog en liten promenad hem från jobbet var så otroligt härligt väder, även om det var ganska kallt idag då det blåste. Men jag klagar inte så länge solen skiner och jag kan ha mina solglasögonen på!:D


Eftersom det var så underbar vårväder idag, tillbringade vi sista rasten utomhus i solskenet! Hämtade bilderna  från denna blogg;)  http://carolinemilia.blogg.se/ spana in där ni också!





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

8)

Matte lektion nu och sen skollunch är så otroligt hungrig, tror min mage kommer att låta som en traktor hela lektionen... thihi ;) 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hallojsan

Han aldrig blogga igår, mamma tillbringade hela kvällen vid datorn höhh-.-
Igår var jag då i skolan som vanligt, vi fick klicka in vad för kurser vi villl läsa i nästa år. Äntligen så har man inte så mycket obligatoriska kurser utan mera fördjupade och preppkurser, ser riktigt framemot trean, men ännu mera ser jag framemot SOMMAREN som närmar sig allt mera hela tiden. Endast en vecka kvar på 5 perioden i skolan och sen kör jag/vi igång med 6 och sista perioden för detta läs år:D

Igår jobbade jag också på cafét, ganska lite kunder senare på kvällen så jag han fixa en massa annat där på sidan om (Y)
Efter jobbat var jag så slut så jag orkade inte med nå läxor, kollade 4 avsnitt O.C istället hehe;P

Nu sitter jag i skolan och det är dags för en ny skoldag från 8-15 och efter det blir det jobb igen!:))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hohejj!

Efter 1½ timmes hård jobb, dvs skuttat tung snö och sopat en massa stenar bort, hackat is etc. har jag fott en massa frisk luft och hård träning behöver nog inte bli no gym idag för min del:D Nu syns det äntligen lite gräs på gräsmattan och dessa 2 meter höga snöhopar är borta shohoho;D har också snackat en massa shiit med mina grannar ^^

Nu skall jag fixa snabbt lite läxor och sen skall jag äta nå gott och njuta av söndags kvällen =))

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagar...

Är allmänt ganska tråkiga men hellt sköna endå. Eftersom jag var i fredags på kvällen och köra med Jonna och Miika så länge och därför sov endast några timmar natten till lördag (steg upp 5 skulle med 6ans tåg till tammerfors) var jag hellt himla trött igår på kvällen efter all lördagens program, somnade vid Miikas hehe, tog därför och tillät mig sova länge imorse, sköönt, steg sen upp och åt en hellt underbar söndagsmiddag som mamma hade gjort :D och efter det fortsatte jag sova thiih, nu har jag fått städat mitt rum och tänkte bege mig ut med mamma och syster för att röja bort snön från gräsmattan ut på vägen så det smältar! Inte bara jag som vill ha vår här i vårt hus ! YEESSSSS känns värkligen som en bra dag idag för att hälsa våren välkommen ordentligt. Hoppas ni alla får en underbar söndag puss hejj <3


(Fina tjejjer på café i fredags <3)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagen

Lördagen den 2 april tillbringades i tåg med sussi på väg ner till tammerfors, i tampere käkade vi först hotellfrukost! En massa bröd, yougurt, bacon, äggröra, våfflor etc. mums:D Efter det orkade man med domarsemirium i några timmar, och sen fick vi äta god hotelllunch namm namm, och efter det var det dags för gymnastiktävlings sektions möte. En bra och faktist rolig dag även om det var tungt att sitta och övningsbedömma hela dagen:D Han också in till centrum av temmerfors för att röja lite butiker på typ 20 minuter innan tåget hem gick, shoppade på rean en halsduk och ett armband visar senare=)



(Kvällens outfit: skor: Din sko, byxor. MicMac, Vit linne: Monki, Skjorta: Kapphal, Jacka: H&M, Halsduk: Pieces (Femme System), Handskar: Gina trico, klocka:kapphal, armband : pieces (femme system), halsband&örhängen: Lindex)

Kvällen tillbringade jag med Miika:D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

1 april :D

ojj hörni det är första april äntligen, nu är det en månad kvar tills vappen och 1 maj och typ endast två månader tills jag fyller arton:D Kan det bli mycket bättre, de har också gått 1/4 del av år 2011 hellt sjukt snabbt alltså:O

Har besökt café fredrika med alina och caro alltså och sen gymmade jag och caro lite, sen var jag och mamma och handla + köpte tågbiljett åt mig, för övrigt har jag suttit 25 minuter i kö för att kunna boka tågbiljetter via telefonen (hellt sjukt länge!) men fick sist och slutligen fixad tågbiljett åt mig så imorron morgon klockan 06.06 sticker jag med tåg iväg ner till Tammerfors, på gymnastik domarseminarium och tävlingssektionsmöte =) Kommer hem imorron på kvällen:)

Här i jakobstad är det lite ruggigt väder, men som tur regnar det och inte snöar, våren är på GÅNG!(Y)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag:D

Och skolan klar för idag, hade endast två lektioner SKÖNT! Nu sticker jag på café med caro och alina och sen skall jag och caro gymma lite nice nice:D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()